Zivenna Kızlar 13. Haftama kadar mide bulantısı tiksinme nedir bilmedim ama şu son iki haftadır yemeklerden yaklaşık bir iki saat sonra midem kaynar gibi oluyor. Bulantı mı yoksa hazımsızlık mı anlamıyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Neden oluyor böyle
Bahriye06 Zivenna aynı durumu ben de yaşıyorum sağlık ocağı decavit verdi ondan sonra başladı bende acaba ilaç tan dolayımı diye düşünüyorum 1 haziran da kontrolüm var dr sorucam
Zivenna Bahriye06 ben şu an hiçbir ilaç kullanmıyorum ama. Bence ilaçtan farklı bir şey etkiliyor bizi
Bahriye06 Zivenna aslında özele gitsem öğrenirim ama ayrıntılıda daha kesinleşiyor diye beklemek istiyorum 2 kızım var 1 k7zımı da ölü doğum yaptım bunda da Rabbim den sağlıklı hayırlı erkek evlat istiyorum hayırlısı inşaAllah nasip eder
Zivenna Bahriye06 ben henüz doktora gidemedim korona korkusundan Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah 🙏🌸 bakalım ne olacak cinsiyetler.
Bahriye06 imren91 evet o ilacı başlamadan önce hiç bulantım falan olmamıştı bebek için önemli iç mutlaka dedi hemşire içiyorum ama çok bulantı yapıyor Sizde de öyle mi
imren91 Bahriye06 evet içerken bile kokusu büyüklüğü midemi bulandırmasına yetiyor. Ama içeriğine baktığımda baya vitamin bulunuyor. Yarısını bitirdim artık dayanıcam