150403 19+1 de yiz ama oğlumu halen hissedemiyorum 4 5 gün önce doktora gittim sağlıklıydı ama hissetmiyorum varmı bu şekilde olan kızlar
Masal10 150403 bende 20.hfatada hissetmeye başladım ama plesanta anterior ☹️ Olduğu için dedi doktorum..
annecikk_ 150403 bende 17. Haftama gircem bu sabah kalk uyan artik bugun bayram diye diye😅🤦🏻♀️ yinede hissetmedim🥺😂❤️
witharzu Bende 19. Haftanın sonunda hissetmiştim. Her gebelik bir olmuyor, doktorunuz sorun yok dediyse sabredip beklemelisiniz 🥰
annecikk_ Deletedmom021 yeter artik yattigi kalksin iki ziplasin 😅😅 ya suan varya saka gibi geliyor hissetmedigim icin.. Boyle dusununcede tuhafima gidiyo icimde bi kucuk insan var 😅😍
NurseB 150403 arkadasım 22 ye kadar hissetmemişti şimdi 29 oldu yerinde durmuyor neden çok hareketli diye doktora gidecek şimdi de :)))
Masal10 Deletedmom021 karın yani göbek kısmına darbe almamak gerekiyor.. kötü birşey değil sadece bebeğin hareketlerini çok hissedemiyoruz🙁
Glserenarslan 150403 ben hemen hemen 21. Haftada hissetmeye başlamıştım bence çok az kalmıştır hissetmenize 🙏
Yaseminilter 150403 bende hissedemedim hala kızımı 19+2 yiz ilk hamileliğim arada ani bi vurma hissediyorum ama devamı gelmiyo.