Ayseglgirgin Merhaba hamiş annelerim doktora gittim geçen bebeğimin ters pozisyonda olduğunu ve dönmez olduğunu sezeryan olucgimi söyledi sizinde aranızda geç döneni varmi bide dönmediği için sancim suyum yada nisan bi belirti olucakmi acaba ?
Zlmdnccc Ayseglgirgin canım ben 37+6 günlük hamileyim benimki de yeni döndü dönmez diye bisey yok son anda dogum anında bile dönen var yani doktor niye oyle dedi sana daha erkenden hic anlamadım 😒
Esraorhan Arya12 vajinal rahatsızlığımız mı var şimdi, bide onu kafaya takayım ii oldu 😄 ol derse olur rabbim büyük
Wonderanne Ayseglgirgin döner niye dönmüyormuş burda daha omce görmüştüm 36dan sonra dönen 39da hatta doğum sancısı ile bile dönen var umudumu kaybetme dua et kasıklarına müzik koy dinlet yere yat ayaklarını koltuğa koy 10 dk falan bekle yer çekimine ters yöne gitmek istediği için dönecektir
E_A_ Fadis01 yok canım neden erken olsun ki bende 29+5 te kontrole gittiğimde dönmüştü bile 😊 şimdi 36+2 deyim hala aynı
Senaydin93 Ayseglgirgin Umudunuzu kaybetmeyin.38+5 te öğrendim döndüğünü. Ondan önce yan pozisyondaydı.