Ebrdef ne guzel allah bagislasin kizinizi 🤗 biz de kiz bekliyoruz, insallah bu gebeliginiz de saglikla sursun, mutlulukla kucaginiza alin ikinci bebisi de 💕 nikah sahidim ve en yakin arkadasim doktor, bana durustlukle ve tum objektifligiyle
boyle aciklamisti; Kanamalar/lekelenmeler dusuk tehlikesinin sinyali, doktorlarin erken dusugu onleyebilmek icin yapabilecegi cok bir sey olmuyor, igne/hap/istirahat/hastaneye yatis gibi mudahaleler de sonucu degistirmeyebiliyor. Sadece bu sureci cok ciddiye alip elimizden gelenin en iyisini yapip beklememiz gerekiyor Demisti…
yurtdisinda yasadigim icin burdaki doktorum da benzer bi aciklama yapmisti o donemde: Hastaneye yatisini yapabilirim ama hastane ortami daha cok strese girmene sebep olabilir, evde sadece istirahat ve stressiz bir sekilde bekle, kanama tekrarlarsa/artarsa bana hemen telefon et demisti… acil mudahale senaryosu da annenin sagligi icinmis bu arada, acil bir mudahaleyle dusugun onune gecilmesi mumkun oldugundan degil yani :/ neyse yine cok yazdim :) sadece o donemde ne kadar kafama takip, guvenilir bilgiye ulasmak icin ugrastigimi hatirlayinca belki bi yardimim dokunur, birseyleri kolaylastiririm sizin icin diye yasadigim tecrubeyi detayli paylasayim istedim… umarim guzel haberlerinizi paylasirsiniz ilerleyen gunlerde de yuzlerimiz guler 🥰 Nermindogan_0709