Happybsrn mlsmrtgl kız boşuna mı çalışma yaptık 😂😅😅 gebe olmayı çok isterdim ama yumurtalama diyen de oldu kafam karıştı 🤔
mlsmrtgl Happybsrn Boşuna mı degil mi bilmiyoruz ki 🤷🏻♀️ Belki gebesindir boşuna değildir ☺️ İyi düşün iyi olsun canım 💁🏻♀️
mlsmrtgl Happybsrn Tamam umutlanmak istemiyorsun anlıyorum seni ama bu kadar da negatif olma bence ☺️
mlsmrtgl Happybsrn Haklısın ama bu hiç olmayacağı anlamına gelmiyor ☺️ İnşallah gebesindir ki benim içimden öyle geçiyor 🙏🏻
Wonderanne Happybsrn 23 24 yumurtlama büyük ihtimalle değerlendir insaAllah Allah hayırlı bir bebek verir 2 günde bir değerlendir canım
Mube_iz https://imgyukle.com/i/y5RLUP Benimde bugün 23. Günüm Genelde 15 16 yumurtlamam oluyor bu ay yapmamıştım ama gece aşırı bel ve kasık ağrım olunca bi yapayım dedim ben şok😂 ya ikinci kez yumurtluyorum diğer tahmini söyleyip umutlanmak istemiyorum adetime de 7 gün var 🤯🤣
Wonderanne Happybsrn 23 24 Mayıs değil de adetten sonraki 23 24.gun mi baya koyu ya ikinci yumurtlama ya da hamilelik adetin geçerse test yap çünkü cidden baya koyular
Happybsrn mlsmrtgl canım belirti arama ablam arkadaşlarım hep belirtisiz gebe kaldı tek belirti adet gecikmesi