Öncelikle herkesin bayramını kutluyorum şu bayram gününde Allah herkesin duasını kabul etsin ve kucağını boş bırakmasın inşallah☺️ Benim yumurtalığımda 5 cm kist vardı bu yüzden evliliğimde 1 buçuk sene boyunca hamile kalamadım Pcolu olanlr bilir sürekli adet gecikmesi yaşıyordum ha bu ay olacak ha bu ay hamile kalcam diye diye en az 50 tane test yapmışımdır İlk önce önerim şifa tabiki allahtan ama kistler için soğan kürü birebir ilk başta kistimi düşürdüm Her sabah aç kaRna bi bardak soğanı kaynatıp içerek bunu internnette araştırın soğan kürü miyomlaea kistlere bire bir zahide yetişte çıkmıştı videosunu izlemenizi tavsiye ederim daha sonrada incir kürüne başladım bu da yumurtalarınız çoğaltıyor hamile kalmak için birebir ama aynı zamanda eşim de keçi boynuzu kürü yaptı o da sperm sayılarını arttırıyor😊 Tam umutsuzluğa düşmüştüm dedim yok olmuyor yapacak bişey yok dünyadaki en çok istediğim şey olmuyor derken o gün eşime sperm testi yaptırmaya gittik dönştede yine adetim geçmişti dedim alalım bari bi test ama biliyorum yani olumsuz çıkacak eve geldim yaptım tek çizgi çıktı yine üzüldüm filan 15 dk sonra filan tuvalete gittim ordaydı test çöpe atayım diye bakarken aha bi de me göreyim silik bi çizgi tabiki silik filan ama hemen anladım hamile olduğumu eşime söyledim gittik kan tahlilimdede çıktı bu sayede dünyanın en mutlu insanı oldum😍 bu kür gerçekten işe yarıyor bi tanıdığımın 14 senedir çocuğı olmuyorfu bu sayede 40 yaşında hamile kaldı şimdi dünya güzeli bi kızı var umarım sizede bi katkım olmuştur tabiki takdir allahtan💕