symslmz cylnnzl https://i.imgyukle.com/2020/05/24/yxASGA.jpg Canım bak benim böyleydi adete iki gün kala akşama predictor early aldım net çizgilerdi
_minikmucizem_ cylnnzl bu ilk yaptığım anda oluştu hızlı gebelik testide böyle oldu bu iki kaset testilerde böyle oldu
_minikmucizem_ cylnnzl benim 2 kaset test bide hızlı gebelik böyle çıktı ovülasyonlarımda anında belirdi yinede bilmiyorum tabi takdir Allah’ın nasip eder inşallah
cylnnzl _minikmucizem_ amin inşallah nasip eder tabiki o kadar test zaten pozitif gösteriyor sadece sabırla beklemeye kaldı işimiz artık
_minikmucizem_ cylnnzl İnşallah yani bi kadar test yanılmaz herhalde yeni olabilir diye düşünüyorum kan vermek istiyorum biran önce inşallah vardır
cylnnzl _minikmucizem_ 4 gün de gecikmen var yasak bitince çift kat eldiven maske gidip kan verirsin o zamana bende adet olmazsam bende veririm inşallah
Wonderanne cylnnzl daha erken ama idrarda hemen çıkmayabilir bekle bakalım adet olmazsan normal test dene Allah hayırlısını versin 🤗🌸
cylnnzl Wonderanne amiiin evet 2 tane almıştım testi birini kullandım ama adetim gecikirse Kullanıcam onu da şu üç gün inşallah çabucak geçer
Wonderanne cylnnzl adet günün geçsin birkaç gün bekle 3 günden fazla bekle bence kesin olur o zaman insaAllsh vardir 🤲🏻🌸
cylnnzl symslmz bariz hamilesin canım tebrik ederim Yasak biter bitmez kan testi vermelisin çok sevindim senin adına 😍
Zehra333 cylnnzl perinatoloji (riskli gebelik uzmanı) doktoruma testlerimi attım acaba yumurta çatlamamış olabilir mi diye