Mervedoganay Kızlar ben 35 haftama girdim artık kendimi temizleyemiyorum ve ağdaya asla dayanamıyorum artık tüy dökücü krem istiyorum ama zarar verirmi diye korkuyorum varmı bildiğiniz iyi bi tüy dökücü krem🙄
rose90 Mervedoganay tüy dökücü kremi kesinlikle önermiyorlar canım tras bıçağı kullanmayı dene istersen
Bbsraa Mervedoganay tüy dökücü önermiyorlar canım. Keşke ağda yatırabilsen büyük kolaylık uğraşmıyorsun da. Aslında dayanılacak bisey 5 dk da bitiyor. Kendini çok kasıyorsundur bide acıyacak gözüyle bakma. Ama olmuyorsa da jilet fln artık bi şekilde halediceksin
Busraogretmen17 Ben ayna koyarak yapıyorum canım bende 35.haftadayım umarım hazırlıksız yakalanmayız😂
Mervedoganay Busraogretmen17 ya ne güzel ya ayna koyarak yapamıyorum kaç kere denedim yuvarlanıyorum resmen bide bende hemeroid sıkıntısı var aşağılara hiç bişey süremiyorum bende bu şekilde doğuma gitmekten çok korkuyorum işte o yüzden tüy dökücü krem sordum 🙄
Mervedoganay Bbsraa ahhh ahhhh keşke ama cidden canım çok tatlı galiba Allah yardımcımız olsun hepimizin 🤲