Seryah 5.hafta beta hcg değerim 7350 çıktı 6 gün gectikten sonra yani 6.haftamda ise 15000 çıktı sizce bu artıs normal mi, boş gebelik olma ihtimali var mı
Wonderanne Seryah yoo hayır gayet normal bende 5+5 gibi bir sürede öğrendim 10000 lerdeydi şimdi 31 olduk sağlıkla gelsin bebişler 🤗🌸
__birafitap__ Seryah yani 6 gün sonra o kadar çıkması sanki az gibi 2 günde bir 2 katı artmasi gerekiyor sanki :(
Tgbab Seryah bu değerde ultrasonla muayene olmuş olmanız gerekir. Kese kesin gözükür eğer varsa ve kalp atışı bile alabilirsiniz.
Seryah __birafitap__ beni de endişelendiren bu durum, ama netten biraz arastırdım 5 ve 6 hafta da artıs düşüyormuş, yani ilk haftalardaki 2 katına çıkma süresi sonradan bu kadar hızlı olmuyor mus Boş gebelikte değer bu kadar yükselir miydş
Seryah Ama değerden ziyade artıs önemliymiş benim 6 gün içinde artısımın daha yüksek olması gerekmez mıydı
__birafitap__ Seryah canım inan ki bilmiyorum ben 3 defa takip ettim sonra bıraktım ama bu kadar da yuksek değildi inşallah o haftalarda normale dönüyordur 😘
Seryah Tgbab evet farkındayım ama randevu tarihine kadar daha var ve bu süreçte aklıma takılan bu değerlerde artış ın normal mi oldugu, bana 6 günde 2 katına çıkan artıs normal değil gibi geldi
Tugce1803 Seryah boş gebelikte de beta hcg yükselir. 6 gün geçmesine rağmen bana az geldi ama 6.hafta değerine göre iyi değer. Bir an önce gidip kese var mı bebek oluşmuş mu baktır.
Tgbab Yani normal olan iki günde iki katına çıkması ama ilerleyen haftalarda çıkma hızı düşüyormu onun hakkında bi bilgim yok. İnsallah hayırlı haberler alırsınız 🙏
Betultosun Seryah tabiiki de normal artmış canını sıkacak bence hiçbir şey yok benim adetim 2 gün geçerken 1300 ler de birşeydi doktorum gayet güzel dedi. Değeirn yüksek çıktığı halde tekrar tekrar ölçtürüp kafanı karıştırma sürekli kan vereceğinize dr muayenesi olun bence…
Seryah Tgbab kalp atısı nı da duyayım dıye 7 haftayı bekledim canım bu süreçte 2 farklı hastanede kan tahlili yaptrdm bir hafta arayla