Merhaba güzel anneler bu hikayeyi yazmayi bana da nasip ettigi icin Allah a her gün sükrediyorum ki 🤲 Evlendikten sonra hemen cocuk istedigimiz icin hicbir sekilde korunmamiza ragmen hamilelik oluşmadı bu kısım cikolata kistimin sol tüpümü kapatmasi ve sag yumurtalikta da yumurta gelismemesi nedeniyleymis tabi doktora gidince ögrenmis oldum , tedavilerime basladim. Ama tedavi sureci de psikolojik olarak beni yiprattigi an doktoruma soyleyip ara verdim gecen yaz. Eşim yillik iznini kullandi kafamiz dagilsin diye tatile gidelim bisey dusunmeyelim bu ara dedikten sonra meger ben o tatilde hamile kalmışım haberim yok adetim 5 gün gecmisti ama ben korkudan test yapmiyordum hayal kirikligi yasarim yine diye ama oglum bana tutunmuş annesini sevindirmisti :)
20 Mayis günü 37+6. Haftamdaydim bir yandan artik dogurmak istiyorum bir yandan da dogumdan korkuyorum annemlere geldim ama o gün o kadar cok merdiven çıkıp indim ki anlatamam. Aksam iftara 1 saat kala tv izliyordum koltuktan kalkayim da bir bardak su iceyim derken ayaga kalkmamla benim suyumun gelmesi bir oldu ama suyum berrak degil bildiginiz kanlı su. Elim ayagim birbirine dolandi aglamaya başladım. Annemle kardesim beni o halde görünce sakinlestirmeye calistirdilar arabaya bindik hemen hastaneye. Bu arada kanli suyum hala geliyor yani oyle 1 bardak su fln degildi benimki cok fazlaydi hep oyle okurdum 1 bardak kadar su gelir diye. Neyse uzatmayayim doktorum geldi hemen kese de kanama oluşmuş acikligima bakti 3 cm ama bebegimin kalp atışlarında yavaslama oldugu icin acil Sezeryan a alındım. Sedyeye uzanmamla beni kesmeleri bir olmus kedi miyavlamasi sesiyle oglum yeni hayatimiza merhaba dedi 🤗❤👶🏻
Oglumu hemen odaya aldilar annem eşim kardesimin yanina benim dikislerimde 20 dakika sürdü sonra odaya aldılar.
Rüzgar Ali’m 3450 kg - 51 cm doğdu 🐥