Bahriye06 Merhaba 15+2 olduk artık bebeğim benim yediklerimlemi besleniyor Ve ne yersem daha çok kilo allır bebeğim şimdiden teşekkürler 😇
Dlrdngl Bahriye06 protein ağırlıklı beslenince bebek kilo alır yumurta özellikle de.. bana da doktorum ilk dört ay bebek depolarindan beslenir sonra yrdiklerinden etkilenir demişti. Bol bol su için
Wonderanne Bahriye06 et ve ürünleri süt ve ürünleri ceviz badem fındık yumurta tahin pekmez pekmez-portakal suyu karışımı bulgur irmik muz kivi kaşar taze meyve ve sebzeler bebeğe iyi geliyor canım benim
Wonderanne Bahriye06 benim bebek biraz sınırda kalır gibi olunca 2 günde bir portakal suyuna pekmez katıp içtim çok da abartmiyim fazla büyür diye 2 günde bir yaptım masaAllah yaradı yani
Wonderanne Bahriye06 şokta portakal suyu var ben onu aldım açıkçası buralardaki portakallar çok da iyi değildi içeriğine baktım doğala yakındı öyle de yapabilirsin
Odymerve Bir doktor arkadaşım var portakal suyu gebelikte şekeri aniden yükselttiği için önermiyoruz her şeyi yiyerek tüket demişti. Havuç suyunu çok severim onu da ye mümkün olduğunda bir bardak havuç suyuna 2 litre su içmen gerekiyor ki şekerini dengelesin demişti. Sizlerde bilirsiniz ama bende ek olarak belirtmek istedim. 💐
Sweetmerve Sağlıklı beslenirsen alır bebekte kilo meyve, sebze, baklagil, süt ürünleri, et, tavuk, yumurta her gün sabah 1 yumurta iyi olur ben öyle yapıyorum doktorda zaten sağlıklı beslenirsen alır dedi ve de hepside çocuğa gitmiyormuş anneyede gidiyormuş 😊