Fuzuli Arkadaşlar 23+5 haftalık hamileyim. İki gündür dişim çok ağrıyor. Lütfen evde deneyebileceğim şeyler varsa paylaşır mısınız? Gece uyutmuyor ama gündüz de çok ağrıyor çok fenayım. Parol içtim geçmedi
mlsmrtgl Fuzuli Canım karanfil atabilirsin . Sarımsak ezip üstüne basabilirsin . Geçmezse pamuğa biraz karanfil yağı damlat ama bi dişçiye görün bayram sonrası
Hsbtlc Fuzuli tane sumağı sıcak suda demle soğuğa yakın olunca gargara yap her gün tekrarla benim apseli dişimi indirdi bi seferde
Arapgelin mlsmrtgl bu arada bugün aklıma sen geldin yemin ederim kalbim temizmiş karşıma çıktın. Ne oldu eşinin kulağı?
mlsmrtgl Arapgelin gebelikte kullanımı tavsiye edilmiyor canım yan etkileri çok ağır . İçinde yüksek miktarda alkol var seyretmeden kullanmayın .
mlsmrtgl Arapgelin hala aynı valla canım hafifledi biraz o kadar doktora gittik hepsi temiz dedi bekliyoruz yolla açılsın araştırma hastanesine gideceğiz sen de geçti mi
Goz35 Karanfıl yagı kulana bilirsın kulak pomadıyla agrıyan dısının etıne sur arını alıyo gece rahat etmenı sağlıyor ama agzının içi biraz yakabılır
Dilan04 Az kekik kaynatıp ılık olarak ağzını bir kaç kez çalkala bence 20 lik dişin ağrısını bile yok etti tavsiye ederim ağrıdıkça yaparsın kesiyor
tekbirask156 Geçmiş olsun canım evde diş için tavsiye edebileceğim bir şey yok ama discilerin acilleri açık oluyor diye biliyorum . Gitme imkanın varsa git .