40+5 günlük gebeyken dr kontrolümde 1 cm açıklık vardı sancı namına birşey yoktu doktorum ilk gebelik olduğu in 41+4e kadar bekleyecekti beni, kontrolde bebek başını sıyırma ile uyarı vermiş oldu bebeğe. Aynı gün eşimle 11 km yol yürümüşüz 😀 Akşam eve geldiğimde adet sancısının bi tık fazlası şeklinde vuruyordu kasıklarıma gece sahurda duş aldım rahatlattı uyudum dinlendim. Sabah 10da uyandım wcye gittim nişanım gelmiş sancılarım var adet ağrısının 2 3 tık şiddetli hali şeklinde hemen sayaç indirdim telime kasılmalar 5 dk da bire düştü sabah 10da , akşam 9a kadar dayanabildim sonra hastaneye gitmeye karar verdik gusül abdesti aldım evi topladım hastaneye geldik. Muayenede 6 cm açıklık olmuş dediler yatışım yapıldı hastaneye hemen meryem ana otunu suya koydum içtim biraz ondan sancılar geldi beni hiç zorlamadı evde çektiğimin aynısı şeklindeydi 10 cme gelene kadar ah bile demedim herkes şok tabi 😀😀 ıkınma hissini bekledik gelmeyince dr suyumu patlattı o zaman sancılar şiddetlendi doğumhanede tek başına olduğum için istemsiz bağırdım ıkınma hissim geldi sonrasında çatı kemiğim eğri olduğu için çok zorlandım sancılar hiç zorlamadı en zoru ıkınmaydı yaklaşık 10 ıkınmadan sonra kucağıma aldım çok şükür darısı isteyen herkese inşaallah 🥰🥰🥰