Merhaba guzel anne və anne adaylari 🌸kizlar bəndə doğurdum nihayet sonunda bəndə anne oldum 39+5 də 23 mayisda sancim başladı o gün cati muayinesidi də olmuşdum o tetikledi galiba neyse saat 00.04 de 4 cm aciklik olduğunu söylədi dr sonra 6 cm oldu sabah 12.00 da və ondan sonra mənim açılma durdu bir tk bilə irelleme olmadı bana acilmami kolaylasdiran iynə yapildu süni sanci yapildi ama ntsde sanci çəkmək çok zormuş gece uyumadigimam icin sanci aralarinda hep uykum gelirdi ve boylece saat 14.00də bakdilar ayni dəyişiklik yoktu suyumda gəlmişdi və dr dedi ki daha fazla icerde tutmayız ameliyat olmak zorundasin 14.30 da spinal ameliyat olmak icin ameıiyathaneye gitdim 15.05 23mayisda 🌸2020 de Ahmetim guzel yarım annesinin miniyi guzel səsini duyurdu bana 2.900 51 cm olarak gəldi dünyaya ondan bir gün öncə usg də 3.020 olarak di kilosu azcik fark oldu bakan kendi kopyami dogurdugumu soyluyor😂😂ayağa kalkmam çok rahat keçdi 1 saat içində uyusuklugum gecmisdi sadəcə kalkarken uzanirken yardımsiz zor oluyor ağrım oldukca ağri kəsici istədim ben böylece cokda ağrım olmadi ama yinede insan rahatsız oluyor və böylece kizlar iki dogumuda yaşamış oldum kac saat sanci cekdim ama sonra əməliyyat olmak zorununda kaldim olsun hayirlisi boyleymis əsas oglum iyi varsin ben aci çəkməyə razıyim və böylece kizlar bəndə anne oldum darisi digər bütün Annelerin başına ama allah sizə daha kolay doğum yasatsin insallah böylece bizim də 9 aylik seruvenimiz burda sona erdi ❤