Yaseminelif 9 haftalık hamileyim gece dişim agridi ve faldoben gargara kullandım sonrasında pro okuduğumda kullanmamam gerektiğini gördüm sadece bir kere kullandım bebeğime birşey olmaz değil mi başına gelen var mı sadece bir kez çok korkuyorum
M1044 Yaseminelif gargara çok etki olacağını sanmıyorum nice antibiyotik kullananlar var ama yine de tabi ki doktora gittin de bi söyle canım korkutma kendini 🤗
M1044 Yaseminelif korkma hiç bişeycik olmaz canım ☺️ Ne ilaç içenler var gene söylüyorum korkma yani gönlünü ferah tut sen
Yaseminelif M1044 sagol canım Allah razı olsun içimi rahatlattin bayram sabahı bu arada bayramın mübarek olsun
M1044 Yaseminelif gargara ya içilen bişe olsa kana karışma babında neyse ama tabi gargara da öyle tabi ki yan etkileri oluyor etkiliyor ama şöyle bişe bi gargaradan bişe olmaz benim kız kardeşim antibiyotik kullanmıştı valla bi kutu ağrı kesici ile hiç bişe olmadı yeğenim 3 yaşında 🙈 ama her ne olursa olsun talimatını reçete okumadan asla kullanma parol içebilirsin ağrın olduğunda ☺️ senin de bayramın mübarek olsun İnşallah 🤗🤱🏻