Snamp Böyle bisey yaşayan varmi normalde çok hareketliydi durmadan tekmelerdi. bu bir haftadir böyle çok hareketleri az ve yavaş kısıtlı
Sevilen Snamp aynı günüz seninle 🤗 benmde öyle bugun hareketsiz kac kg bebek ama benim doğum haftaya başlatılanilir cok şiştim ben 😥
Sonay Snamp tembel demekki dönemiyor 😂 Bende 38 haftalığım hiç durmuyor bebekten bebeğe fark var sanırım benimki de 25 30 hafta araları oynamazdı 😂 Kız mı erkek mi ?
Snamp Mucizemses olabilir bende öyle düşündüm ama yinede insanın aklına kötü şeyler gelmiyor değil içerde yer kalmadı kipirdayamiyorlar demekki😁
Mucizemses Snamp çok hareketliyken birden yavaşlaması insani korkutuyo ben gittiğimde doktor artik çok sıkışmış dedi 😊
tazeanneyasemin Snamp gunumuz haftamiz ayni. Ama benim kiz cok hareketlendi . Hic hic hic uyumuyo . Gece tuvalete kalktigimda bile uyanik🤷🏻♀️demekki kisiden Kisiye bebekten bebege degisiyor. Ama hareket ediyorsa azi cogu takma yetrki hareket etsin🤲🏻
Snamp Sevilen en son 34 haftada gitmistim doktora 2200 gr di şimdi kaç kilo bilmiyorum doktorum kilolu bi bebek değil demişti
SMbzdg Bende 37+5im bende de son bir haftadır çok hareketli değiliz artık yer alanı daralıyor oda etkiliyor sanırım
Snamp Mucizemses aynen canım çok hareketli idi ve her hareketini hissederdim bu hafta azaldı korkuyor insan haliyle
Sonay Snamp Benin oğlumda çok hareketliydi son haftalarda çok tembeldi . İkinci gebeliğim kız başta hareketsizdi şimdi çok hareketli her bebiş bit değil sanırım 😂
Snamp Sonay evet bide her hamilelik de bir olmuyor ama hareket alanlarida kisitlandi tabi anca sigiyolar😂