Vrlcsule98 Hamilelıgın son haftalarındayım ve kusacak kadar midem yanıyo hafifletmek icin önerileriniz var mı ?
nurbyrm44 Vrlcsule98 Soğuk salatalık ve soğuk süt önerebilirim bana iyi gelirdi en azından bir süre hafifletirdi
Kbrsydn Vrlcsule98 ilk aylardan beri yanıyor bi türlü geçmedi 36+3 teyim reniie duo şurup kullanmasam geçmiyor ama elma salatalık bi nebze de olsa ıyi geliyor bana belki size de iyi gelir 😊
Pankek Vrlcsule98 Dondurma yedim biraz, biraz da salatalık az önce. Şimdilik iyiyim. Bekliyorum. Uyku yok 🙄 Fırında sebze patates yiyin akşam yemeklerinde, baharatsız salçasız
M1044 Vrlcsule98 renni çiğneme tableti kullandım dk son buluyor resmen kurtarıcım ayrıca bol su içiyorum yandığı zaman iyi geliyor sütte işe yarıyor gerçekten ☺️
Vrlcsule98 Pankek aynen bende oyleyım uyku var uyuyamıyrm uzanınca daha cok oluyo 😥 salatalık fln bnde denıcem
Pankek Vrlcsule98 Benim artık hayat rutinim oldu. Hamilelikten önce de vardı. İlacı bıraktım bebek olunca. Millet gebelikte çikolatalar, pastalar yer. Ben yersem sabahına kesin sarı safra kusarım. Kaderim 🥺