Mucizem7 Yudum_p ay inş ikimizde iyi oluruz bendekorkusu kaldı her lavaboya gittiğimde ödüm kopuyo..çok kötü bir hismis
Mucizem7 Sevdiss_17 evet evet çok.sukur sorun yok canm .sadece şuan normal.dogum gozukmuyo ama 10haziranda dönmüşse normal olur yoksa 28haziranda sezeryan olursun dedi
Sevdiss_17 Mucizem7 kuzum saglikli olsun sezeryan normal farketemz ikisininde kendince zorluklari var her ikisi sonunda anne oldugumuz kesin 😂😂
Ummhnmc Mucizem7 merhaba benim de Bugün gece 3:30 gibi tuvalete kalktım bir baktım kan geliyor küçük bir pıhtı da vardı hemen doktoru aradık hastaneye yönlendirdi nöbetçi ebe muayene etti alttan 1 cm açılma var dedi nst bağladı sancım yok ama kan gelmeye devam ediyor daha sonra doktorumla görüştü serum taktılar Bugün öğleden sonra randevumuz var doktorumuza gidicez çok korkuyorum daha 35+2 deyiz doğum olur mu benim gibi bu durumu yaşayan var mı ?
Mucizem7 Ummhnmc panik yapma bende yapmıştım.sizin baya akiyimu kan benim sadece peceteye gelmişti ve ben nstye baglanmistim alttan muayene olmadim. Sizin hala kanama devam ediyo mu pekii birde nstde sancim falan cıktı mi?özele mi gidiyosun doktorun orda mi
Ummhnmc Mucizem7 kanama baya geldi şuan az devam ediyor hastane özel doktorumun ayrı muayenesi var hatta öğlenden sonraya randevumuz var gidicez nst de sancım çıkmadı yani yok denecek kadar az dedi ebe her şey normal ilerliyordu en son 2100 dü kilosu 32 haftalık mı ne gitmiştik şimdi pek hatırlamıyorum gerçekten korku içindeyim İnşallah kanamam geçer diye umut ediyorum bakalım sizin ne zaman geçti kanama ?
Sivas580 Mucizem7 canım benimde o haftada çok az kan gelmişti doktorumu aradım olabilir bebek hareketlerini kontrol et sancında yoksa sıkıntı yok demişti ben yine de sabah gittim bişey yok olablir her hamile kadında gebelik bıyunca bi avuç kan gelebilr agrın yoksa korkma demişti nişan olumca ardından ağrı oluyormuş
Mucizem7 Sivas580 umarım bidaha gelmez ya bende çok korkmustum bide ilk hamilelik bilmiyoz bisey baya panik yapmıştım.siz kaç haftaliksiniz şuan ben 34+2yim
Mucizem7 Sivas580 nasıl peki bebeğiniz,kaç kilo doğdu, küveze falan girdi mi?Bu arada allah anali babalı büyütsün canm.ins bizde okadar dayanabiliriz hala korkum var her tuvalete girdigimde kafamdan atamiyrm o duyguyu ya😣😑
Mucizem7 Ummhnmc canm.benim arife gecesi sabaha karşı 4.30 gibi oldu ama sadece peceteye geldi bidaha olmadi oyuzden doktorum vajinal muayene yapmadı nstye baglandım 2kez sancim cikmadi kalp atışları iyiydi sonrada ultrasonla bakıldı idrar testi yapıldı çok az bir enfeksiyon çıktı okadar
Dunyam28 Mucizem7 Aksatmadan doktora gitmelisiniz burda birileri ne yorum yapsa boş tehlikeye atmayın kendinizi
Mucizem7 Dunyam28 gittim canm iki.kez suanlik iyiyim bebekte iyi bidaha olursa yatış verip ciğer gelistirici vurucam dedi doktorum
Sivas580 Mucizem7 3020 gr doğdu canım sarılıktan dolayı 2 gün yattı 22 günlüğüz şimdilik iyiyz benim erken doğum riskim vardı o yüzden ciğer geliştirici olmuştum sıkımtı olmadı
Ummhnmc Mucizem7 çok geçmiş olsun bakalım gitcez bizde doktorumuza ne dicek görücez inşallah her şey zamanında ve sağlıklı ilerler 🙏🏻
Mucizem7 Ummhnmc âmin amin canm🙏inan benimde tek isteğim.o valla doğum anını falan unuttum bebegim.yetrki erken falan gelmsin tek derdim şuan o🙏😊
Ummhnmc Mucizem7 canım gittik doktora baktı bebek gelişimi vs normal suyum normal birde alttan bakalım dedi ultrasonla baktı ve bebeğin eşi yani plasenta öndeymiş yani normal doğum yapamazsın dedi ve sezeryan olacağım kanamanın nedeni ise ben dün biraz evde işlenmiştim temizlik falan tabi bebeğin eşi çok önde olduğu için baskı sonucu kanama olmuş sebep bu 2 hafta dişini sık yat hiç bir şey yapma 8 haziranda göreyim seni ve tarih koyalım 37-38 haftada doğum yaptıralım dedi öyle yani..