Hulya_C Nasıl gidiyor kızlar 😍 son günler rahat geçiyor çok merak ediyorum kaç gün kala doğurucam 😂❤️
Ozgeeeozge Hulya_C benim de son 13🙋🏻♀️ Valla uykular şimdiden haram oldu doğursam da rahatlasam diyorum 🤦🏻♀️ Onun dışında mide yanması vajina da agri vs birde çok halsiz düşüyorum bu aralar
Halekd Hulya_C ya bizimde son 10 gün 🙂 tık yok daha akşam biraz karın ağrım oldu gelip giden ama tatlı tatlı ağrıdı. Dedim yoklamaya mı başladı acaba 🤷🏻♀️
Fatmanurszgn Beyzaaaa benim de son 18 :) aşırı bi ağrı oluyor bu hafta :( bi anda üç saniyelik bi sancı buna bile dayanamıyorum doğuma nasıl dayancam diyorum
DeReNAsYa Yaaa masallah hepinize bisy kalmamis valla insallah sagsalim alirsiniz hepiniz kucaginza bizim daha 79 gun var gecer mi ki 😊🤗
Halekd Nurhayatt çatı muayenesini 37. Haftada oldum bile 🙂 çok uygunmuş çatım siz oldunuz mu kaç kiloydu en son bebiş cinsiyeti ne hangi ildesiniz 🙂 ne çok soru sordum?
Myn17 Son 6 🐣 Hiç bi belirti yok. Benim nazlı kızım gelmek bilmiyor. İlk doğum olunca insan belirsizlikle, heyecanla bekliyor her saati. 🥰
Bebek1 Myn17 Benim de son 7 aynı ilk dogumum olacak inşallah heyecanla bekliyorum ne zaman gelecek dşye 🥰
Nurhayatt Halekd olsun sorun tabi😍 bende 37de oldum. Çatım uygunmuş, en son 38de gitmiştim bidaha bakmıştı yumuşama var dedi🙏🏼 Kilosu 3100dü.Prensesim olucak inşallah manisalıyım. Senin bebiş ne durumda nerde yaşıyorsunuz ?🌸
Sahranil 12prensannesi benımde son 7ama hiç bısey yok psıkolojım bozuldu herseye ağlayasım geliyor durduk yere