Cananoguz Kimler Konyadan katılıyor merak ediyorum. Biz İstanbuldan, Konyaya yerleştik iki ay önce büyük ihtimalle de doğumu burada gerçekleştireceğim nasipse. Bu şehirde olanlardan, hastane ve doktor bilgisi almak çok isterim ♥️
aysehifa4 Cananoguz Ben Konya’dayım canım tayinden burdayız bizde bende Medicana Nil Okur’a gidiyorum gayet memnunum ailem gelebiliyo olsaydı doğumu orda yapacaktım ama memlekete doğuma gidicem tavsiye ederim Nil hanımı😊
Edafr Ben konyadayim canım medova Fuat hoca Medicana hikmet Ali Acar hatırladığım bunlar daha öncede böyle postlar açıldı arat çıkar ordan okuyabilirsin canim
Cananoguz Edafr evet Hikmet hocanın adını duydum internette yorumlarda da okudum. Ben şu an özel kliniğe gidiyorum Ahmet Başarana memnunum ama fikir almak istiyorum sonuçta doktorumdan ilerleyen süreçte memnun kalmazsam muhakkak başka güvenilir doktora gitmk isterim diye. Çok teşekkür ederimm
Mnp Cananoguz Doğum yapmadım nasip olmadı 2 kere kürtaj oldum kalp atışlarını duymadığımız için ama ben çok destek çıktı Ahmet hocam o süreçte her konuda çok güveniyorum
Cananoguz Mnp çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Riskli hamileliklerde bir numaraymış diye duydum bende. Sizede çok geçmiş olsun en hayırlı vakitte tekrar nasip olmasını dilerim ♥️