Belmaaa bende özelde kontrole gıttım doğum devlette oldu gece otururken bel ve kasıklarıma agrı gırdı normal agrıdır dıye düşündüm yarım saat sonra lavaboya gıttıgımde pembe akıntı geldı sonra anladım nısan olduğunu sancılarım gelmeye başladı 10 dk aralıklarla ama tam duzenlı degıldı dıye yalancı sancı olabılcegını düşündüm altımda günlük ped vardı bı baktım kahverengı akıntı gelmıs kanla bırlıkte gece saat 2 ydı bunlsr yaşandığında sonra sancılarım geldı yarı duzenlı yarı duzensız bı sekılde o sekıkde bekledim sıddetı artana kadar uyumuşum bı ara kalktım sabah 10 gıbı falandı agrım sancım yoktu uyandım tekrar sancı gırdı normal sancılardan farklıydı ondan anlıyo zaten sonra saat 2 gıbı hastaneye gıttım nst cektıler çatı muayenesi yaptılar bana çatın dar gıbı ama normal dogurursun dedı 3 cm açılmam vardı yatısımı yaptılar ama lavman falan yapmadılar bıde gevrek yemıstım hastaneye gıderken ona rağmen sonra damar yolu açtılar nstye bağladılar kendı sancım yogun acılı gelmeye baskadı saat oldu 4 5 baktılar 6 cm açıklık sunı verdiler ondan sonra zaten mahvoldum kalkıp dolaşmaya da uzun vermıyolsr yan duracaksın bırakmıyolsr nst düzgün sonuç versin dıye sonra o sancıyı cektım 7 saat sunı sancı cektım sonra hemen dıgum pozisyonuna aldılar 3 kere çok güçlü bı sekıkde ıkındım çıktı oğlum ama çıkana kadar neler cektım burda dıyolar ya çıkınca hersey bıtıyo o kadar zor degıl benım canım hıc tatlı degıldır ve doğum dasancılarda bı gram ağlamadım ama çocuk yapmayı düşünmüyorum çok zordu kesi attı ic dış çok dıkıs var çok acıdı dıkerlerken Mahvoldum yanı aniıcagın öyle ıste ama doğuma kolay dıyene ınanma 😂🙌🏻😅