Baby216 ElifSuMerve bende Sarıgazi de oturuyorum ama o hastanenin hiç kadın doğum bölümüne gitmedim. Çakmak Erdem yada Zeynep kamile gittim
Baby216 ElifSuMerve bende geçen hafta Ayşe Funda Demir’e gittim muayene etti. Gerçekten koronaya mı yakalanmış
Baby216 ElifSuMerve bir an için gerçekten korktum ya bana da bulaştıysa diye. Hamile hamile zaten sıkıntılı zamanlar. Kadıncağıza da Çok geçmiş olsun
ElifSuMerve Baby216 Aynn canm ben ayşe funda demir doktoru okadar cok seviyormki yakalandigini ogrendigm zaman cok uzuldm hatta aglamistm bile allahtan iyilesip isinin basina donmustu yok yokckuzum korkma iyileseli cok oldu 🥰🥰
Gokces Allienmom çamlıca Medipolde Ayşe Kavasoğluna gitme. sedef binöz, Elif diye bir doktor ve Nur Betül tekiner tecrübeli doktorlar ben nura gidiyorum çok titiz
Medas Gokces ben Ayşe kavasogluna gidiyorum yeni başladım 35 haftalık hamileyim. Neden memnun değilsinizz
ElifSuMerve Baby216 Aynn kuzum ya bende cok sevindm zor bi durum inlar icinde cidden sonucta mecburlar hastalariyla ilgilenmeye
Asuuuu eylemc Günleri değişiyor gitmeden birgün önce hastaneyi arayıp randevu alabilirsiniz yada gideceğiniz günde alabilirsiniz bende hep o şekilde alıyorum ☺️ Paket içeriklerini bende sormadım bu gidişimde soracağım