Psikolog-anne HilalG canım ben tesadüfen modamız bir sayfasından aldım normal siteden. Evde giymeye öyle uygun seyler bakıyordum. Ama kumaşları muhteşem rahat ve güzel istersen iş ncele
Portredekitirtil Psikolog-anne kalıpları nasıl canım ben bol istiyorum pijama takımına falan baktım xl küçük mü olur bilmiyorum kumaşı cidden iyi mi güvenilir site mi
Psikolog-anne Portredekitirtil yanı bana xl kalıbı oldu tsortlerde gecelikleri bilmiyorum ama, kumaşları cidden cok güzel 8 aylık hamileyim 7 kilo aldım toplam bana xl cok rahat oldu 🤗
Psikolog-anne Portredekitirtil https://www.glingerie.com.tr/838-catherines-lohusa-elbise gecelik için buna bakabilirsiniz bugun geldi banada uzun zamandır indirimini bekliyordum kumaşı cok güzel bununda yumuşacık xl aldım bunuda ama bol geldi sıkıntı değil dar olmasında zaten dogumda giyicem rahat olsun🤗
Portredekitirtil Psikolog-anne evet yaa pijama takımıda varmış uygun hem gecelik hem pijama takımı alıp set yapılabilir
Psikolog-anne Portredekitirtil kesinlikle olabilir modamız bir in kalıpları normal kalıp normalde m giyiyordum xl oldu bana ama çok kilo almadım ben dediğim gibi sizin ölçüleri bilemem ama dedigim gecelige bakın bence 😊
Portredekitirtil Psikolog-anne bakacam canım güzel birşeye benziyor xxl da var kaliteli duruyor kumaşı dicem ama zaten kaliteli çok teşekkür ederim 🤗