Seher-ede-17 35 haftalık oldum ve şuan bebek tam vajinanın üzerinde geziyor bi anda sanci giriyor hızlı hızlı hareket ediyor doğum felan başlamaz değil mi kızlar 😔 normal mi
Ruveyda_ Seher-ede-17 üstte kalsın dıye yazdım fıkrım yok 34. Haftadayız bnde hssediyorm aynı yerde adım atıp yürüyo resmen ama agrı yok gezındıgıni düşünüyorum 😄
Belmaaa Seher-ede-17 36+2 olduk benim de bir haftadır o şekilde şükür gelen giden yok ama soluna yat dinlen eğilip kalkma yorulma
[silindi] Seher-ede-17 37+4oldum ben üç haftadır çekiyorum o sancıyı bıçak saplanır gibi oluyo çok fena bişey oynadıkca sancı giriyo çatıma doktora soruyorum her seferinde normal dio 🤷♀️
Masal58 Deslem normal bence bendede oldu doktorum gayet normal demişti dayanılmayacak gibi bi agrı degilse sorın yok ama duramıyorsan agrıdan elbette doktoruna görünmeliisin. Her gebelik kişiye özeldir sonucta degişiklikler gösterebilir.
Seher-ede-17 Insan her ağrıdan korkuyor anlayamıyoruz ona gore hareket edelim bekliyoruz sadece çok ağrısı oluyor ama gerçekten 😔
Masal58 Seher-ede-17 korkmayın kızlar gayet normal agrılar bunlar haftanızın özelligi bende 38 haftalıgım 34 den beri aynılarını yasıyorum azalmıyor alısıyorsunuz bi süre sonra bebegin başı yerleşiyor dogum kanalına demek artık dogum yaklastıkça rahim agırlıgınızda arttıgı icin bu sancılar agrılar olacak.
Seher-ede-17 Masal58 eşim yanımda olmadığı için şehir dışında doğuma yakın gelecek o yüzden her ağrıda yanımda olamayacak doğum başlayacak diye stresten ölecem 3 aydır yok yanımda doğumda olsun bari 😑😑
Masal58 Seher-ede-17 Allah yardımcın olsn benm de eşim 3 aydır yok ve son zamanlarım aynı durumdayız. 😔
Seher-ede-17 Masal58 çok zor hemde doğum stresi değil onun olmayacak yanımda olamayacak gelemeyecek bi anda olursa diye stresi yoruyor 😢