409640 Mina00 sana da altyn baktılar mi canım bana gecen hafta bakti detaylı görmek için ondan olmaz deki bakmayla
Mina00 409640 gebeliğin riskli olduğu için doktor bana alttan bakmıyor canım zor durumda kalmadıkça bakmayacam dedi
Deletedmom191 ygmurnurd endişelenme boşver bende diğer 2 kaybımda burda okumadgm şey kalmiodu hepsi başıma geldi korka korka şimdi biraz daha rahat davranmaya calisiorm ev de çok iyiyim ama tabi o doktora gidince beklemek ömurden omur gdio yüreğim agzimda oluyor kötü bisey duycam die🙄
Betulminik Kızlar selam, Biz 8+6 olduk. Prillam kullanmasına rağmen hala bulantı kusma yaşayan var mı? Bugün mide ağrısı ve gaz şikayeti yaşıyorum. Uyutmuyor her şey midemi bulandırıyor. Böyle bi durum yaşayan varsa bilgilendirebilir mii? 😞
Demiranne Duyguork erkeklerde bulantı olmaz diye bişey kesinlikle yok oğlum da inanılmaz bulanti yasadim
Seval22 Duyguork günde 4 5 sefer kusuyorum hiç birşey yiyemiyorum şuan çok bitkin haldeyim inşallah kısa sürede geçer halim kalmadı artık 6. Haftaya kadar bişeyim yoktu 2 haftadır Çok kötüyüm ne peynir ne çubuk kraker hiç bişeyi görmek istemiyorum duşa dahi giremiyorum şampuan duş jeli tüm kokular beni bitiriyor
Betulll11 8+4 olduk bugün. Akıntım epey fazla bazen sarı bazen beyaz. Göğüs uçlarım acıyor. Dün gece WC yolunu aşındırdım ilk defa böyle oldu. Ayrıca karnım da acayip şiş sanki 4-5 aylık gibiyim 😀
Duyguork @Betulminik benimde mide ağrım var 6.haftadan beri ne yesem midemi ağrıtıyor kusma yok ama tiksinme çok var bol su iç ve hareket et öyle azalıyor
Duyguork @Demiranne kişiden kişiye değişiyor demek ki annemde erkek kardeşimde çok kusardı ama halk arasında nedense erkeklerde rahat hamilelik derler