D3ryaoz 14 haftaya giriyorum hergece gaz problemim var okadar rahatsızımki karnım şişiyor 7 aylık gibi zaten ıkınmamakta gerekiyor Başına gelen önerisi olan var mı ?
Nesslihann D3ryaoz 16+2 haftalık benimde o derten muzdaribim ben çözüm bulamadım evde hareketsizde değilim sıvı tüketimimde bol ama neden oluyor anlayamadım aşırı rahatsız editor goril gibi hissediyorum kendimi🤦♀️
Hazalperi D3ryaoz bende aynı durumdaydım akşam yemeğini erken yiyin ve yapabiliyorsanız yürüyüş yapın yemekten sonda
Evhamlianne D3ryaoz bol bol meyve yiyin, özellikle kayısı kompostosu içmeye çalışın hatta kayısı yiyin, doğal maden suyu için, bende çok işe yaramıştı
Aysegul0308 D3ryaoz bende de başlarda çok oldu kimyon içtim ama çok değil sıcak suya demledim biraz rahatlattı . Deneyin isterseniz ama dikkatli olun lütfen . İnşallah faydasi olur
Nesslihann Hazalperi ben gün içinde yarım saat kadar egzersiz yapıyorum hamile pilatesi yapıyorum gün içinde yürümekde istiyorum ama malum yasaklardan evden çıkamıyoruz🤦♀️ Zaten kan ilacı verdi oda sanırım kabızlık ve gaz problemi yapıyor
Nesslihann D3ryaoz bence sen doktoruna bu durumu anlat belki bir çözüm vardır bende birdahaki kontrolümde söyleyeceğim
D3ryaoz Nesslihann şimd evde 4 kere dolandım tabide birşey ifade etmiyor haziranın 2. Haftası gidicem ozaman söylicem de daha çok var :(
Aysegul0308 D3ryaoz 😄😄 bizimki de demiştir ne oluyor diye 😄 bir deneyin bende işe yaradı ama bir süre sonra kendi geçti biraz daha dayanın 👍
Evhamlianne D3ryaoz ben 1 avuç muhakkak erik yiyodum sıkıntı yaşamamıştım, bünyeden bünyeye farkeder tabii ki. Bir de bir şey yemeden önce kesinlikle nette bakarım gaz sorunu yaşatır mi, bi zararı olur mu diye 🙃
Dilara22 Bende hala oluyor sürekli gaz maden suyu iyi geliyor gerçekten yürüyün şu an 19 haftalık oldum bitmek bilmedi gazım
Nesslihann Sade maden suyu içemiyorum 🤦♀️ Tadını hiç sevmiyorum bugun 15 den fazla kayısı yedim ama banamısın demiyo gıcık bi durum gerçekten