Ozlem0635 Kızlar doktoruma yazsam da adam cevap vermiyo malum yasak gidemiyorum size sorup fikir almak istedim yaşayanlarınız muhakkak vardır 20 haftalığım normalde bebeğimi hisaediyodum sık sık bugün sadece 2 kere hissettim astımım var nefesimde daralıyo kötü bişey yoktur dimi kızlar karnımda hiç yok sayılır çıkmadı 😔😔😔
720berra- Ozlem0635 o haftalarda hareketler daha düzenli olmuyor benimde endişelendiğm zamanlar olmuştu o haftalarda 24 ten sonra düzene giriyor
durununannesii Ozlem0635 bende 20 haftalığım canım çarşamba günü doktor kontrolüm vardı doktoruma bende bu soruyu sordum sen yine hergün hissediyomuşsun ben 1 gün hissedersem 2 gün hiç hissetmediğim oluyodu doktor çok normal çünkü şuan yeri geniş hareket etsede hissetmezsin dedi. Yani korkulacak bi durum değilmiş bu arada dün bilmeden portakal suyuyla çikolata yedim baya hissettim istersen sende dene 🤍
1282js Ozlem0635 hastane gidiyorum dersen polisler ceza yazmıyorlarmıs yazarlar sa bile hastane kayıt actıkları ıcın cezayı Red edebiliyorsun sorunsuz
pinar_123 Ozlem0635 canim Allahin izni ile olmaz korkma .Tansiyonun iyiyse,kanaman yoksa, ellerinde ayaklarinda ani şişme yoksa,o hissiyatsizlik olur uyuyor minnos annesi 😇 tatli yiyip sol tarafina yat dinlen belki kipirdar
Ozlem0635 MinnakLiva ayyy kıyamam ama zaten karnım küçük büyümedi ya sadece kelebek gibi hissediyodum 😏
Barkoddg Ozlem0635 Canim hic korkma cok normal o haftalarda. Tabiii ilk olunca tecrubesiz oldugumuz icin endişe ediyoruz su an olsa yemin ederim keyfime bakardim. Ben kac kez kosa kosa hastaneye gittigimi bilirim hic bir sorun da yoktu buna emin olabilirsin. Hic canini sikma keyfine bak bir kac hafta bi hareketli bir hareketsiz devam eder sonradan düzeliyor.
Gzd111 Ozlem0635 Neden bu kadar takıyosunki hissetmişsin işte bende 20 haftadayım ve çok hissetmediğim gün oluyo özellikle çok ayaktaysam.Bir şeyler yiyip uzanmayı dene bol su iç
aLmisMomS Ozlem0635 hayır canım hiç sıkma canını lütfen daha çok küçük miniğin bu haftalarda hareketlerde düzen bekleme, benim günlerce etmediği oluyordu ama normal yani bu. Biz şuan 35iz her şey normal gidiyor elhamdulillah ama bazen bizimki bile sessizliğe bürünüyor içini ferah tut soluna yat ve bol bol dua oku
Kiwi12 Ozlem0635 yok kuzum benimde alerjik astimim var çokta sikisir hastalanirim senin haftalarında bende 2gun hiç hissetmedim korktum ama herkez normal deyince rahat etmiştim şimdi iyiz çok şükür olabilir galiba öyle bazen hissedemebiliyoruz