MomsA Kızlar şimdiden bayramınız mübarek olsun ♥️ Sizlere bir sorum var. Ben yarın tam 15 haftalık gebe oluyorum. 1 haftadır ayaklarımda feci yanma var. Bunu yaşayan var mı aranızda? Yada bşr bilgisi olan?
Ozdmrkbraa MomsA ben 8+3 teyim şimdiden başladı yanmalarım annem de buradaki ablalar kardeşlerim de daha yanacağı günler ilerde dedi 😂
Sevendays MomsA bizde 35 haftaya girdik bikac gun cok sicakti ayaklarimin yanmasindan maf oldum sanirim hamilelerde oluyor bu,normalde isinamayan biri olarak isinmak cok guzel biseymis☺
Elfcelik Valla kızlar bende yaşıyorum. Bazı geceler uyuyamıyorum bile 28 haftalık hamileyim. Sizin erken başlamış. Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏 Ama çok gıcık bir durum. Sürekli duşa giriyorum soğuk su masajı yapıyorum tabanlarımda şişiyor. Bi nebzede olsa iyi geliyor duş ve masaj. Buradaki arkadaşlar önermişlerdi bunlarıda yastık da koymayı unutmayın yatarken MomsA Ozdmrkbraa
Asrinayaz MomsA kuzum ben hamileliğimi ayaklarımın altının yanmasıyla öğrendim belirtildi ama doğuruncaya kadar yandı bide izmirdeliz yaza denk geldi çok zorlanmıştım
aminegunes24 Soğuk suya tuz döküyorum limon atıyom bi kaç dilim 24 + 3 günlük hamileyim ayaklarım hem şişiyor hem yanıyor çok iyi geliyor bana
Ozdmrkbraa Elfcelik sanki ayaklarımın altında kızgın kum var gibi yastık koymak nasıl oluyor ayakları yakarsa mı tutuyoruz🙄 Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻🌸👼🏻
Sema3535 Ah bu ayaklar beni bitirdi birde ev dubleks yemin ediyorum eziyet başka bir şey değil ayağım yanıyor her gece 😭😭😭😭 yalnız değilsin
MomsA Hepinize cevaplar ıçın teşekkür ediyorum Allah yardımcımız olsun dediğiniz gibi soğuk suya tuz ıyı geldi gerçekten sizlere de fikir olsun selamlar sevgiler ıyı bayramlar hepinizeee🥰♥️