Merhaba güzel anneler ben buraya yazayım falan diye hiç düşünmemiştim açıkçası. Şuan boş zamanım var sizinle de paylaşmak geldi aklıma. Çok güzel ve mutlu bir hamilelik geçirdim. Çalıştığım için çok kendimi de dinleyemedim zaman da çok hızlı akıp gitti. İlk 4 ay hep mide bulantısı çektim herşey midemi bulandiriyordu prilam dr kullandim sabah akşam. Sonra ki 5.6 ve 7.Ay iyiydi balayi idi hakikaten. Sonra doğum iznine çıktım 32. Haftam da ne olduysa ondan sonra başladı. Evde oturduğum için yedim yattım sokağa çıkma yasağı falan derken hareketsiz de kaldım iyice kilo aldım. 52 ile başladım 70 le doğurdum. Son haftalarda yürüyemez uyuyamaz hale geldim. Ama evde squat çömelme merdiven inip çıkma yaptım. 39.haftamda doktor kontörlü vardı. Sancılarım da vardi fakat düzensizdi. Nst de çıkmıştı. Doktor dedi dogurtalim diye nasıl olacak falan derken suni verelim dedi kabul ettim. Her zaman normal doğum yapmak istedim. Hiç sezeryan aklımın ucundan gecmedi. Ertesi günü yatisim yapıldı. Yani 8.mayista sahurdan sonra 4 te gel dedi biraz bisiler yedim gittik annem eşim ben. Gittiğim gibi suniyi taktilar sancilar gelip gitmeye basladi 80.90 derken ilerleyen saatlerde 100 kusurleri gördüm ve canim yanmaya başladı. Regl sancısı nedir ki öyle bir sancı çekmedim kemiklerim ayrıldı sanki. Üç kere açılmama baktılar işte asıl can alıcı yer oydu benim için doktor her baktığında ömrümden ömür gitti. saat öğlen 11 oldu ve açılmam sıfırdı meryem ana otuda işe yaramamisti. Daha fazla dayanamadım kendimi kaybetmek uzereydim doktor istersen devam edelim ama gece 3.4 olur belki daha fazla diyince doguramicam sezeryana alın beni dedim. Hemen apartopar aldılar beni sonda mi falan taktilar sonra orda panik atak geçirdim. Komple bayıltin dinlenmek istiyorum dedim. Bebeği odada da görsem olurdu. Çok yorulmuştum karnim hala suniden kasılmaya devam ediyordu çünkü. Neyse bayilttilar işlemler bitti falan ayilmaya geldigimde ayilamadim nefes alamadim uzun surdu biraz. Narkoz kolay atılmıyor. Daha gözlerimi acamadan benim bebiş güzel kızım Deniz im annemle eşimin yardimiyla emmeye uğraşıyor beni. Kendime geldiğimde ona bir baktım ve dedim ki Allah’ım sana şükürler olsun çektiğim bütün acılar feda olsun okdr güzeldi. Okdr harika kokuyordu ki. Denizim 08.05.2020 saat 11.40 ta 2.650 kg 48 cm olarak doğdu. Şuan 15 günlüğüz herşey cok güzel. Mis kokulum uyuyor. İyi ki dogurmusum. Yine olsa direk sezeryan isterim 😂 suni asla cekmem.Uzun oldu biraz ama tüm ayrıntıları yazmak istedim. Okuyan okumayan herkese teşekkür ederim Allah size kolay doğumlar nasip etsin🤲🏻