Cansu_ertem Kızlar az önce ebebekte bir yazı gördüm. Cumhurbaşkanlığı yazı yayınlamış Bebek ürünlerinden ekstra vergi alınacakmış 8 Haziran’a kadar fiyat aynıymış ama sonra zam gelecekmiş haberiniz olsun alabilecek olan bu ara imkanı olan alsın
Busrakivanc Cansu_ertem evet ya bir de %20 az bir rakam değil yani hoş olmadı böyle bir zaman da zam yapilmasi 🙄
Meriwa Cansu_ertem evet canm 800 ürüne zam geldi genel olarak bebek ürünleri de var %20 bide 🤦♀️ Bizde bu krizde nasıl alalım diye düşünürken iki ayağımızı bi pabuca sokcaklar
Dumery Cansu_ertem Yerli üreticiyi desteklemek için 800 kalem üründe ek vergilendirme yapıldı Sadece bebek arabası olsa iyi
Meriwa Cansu_ertem valla ben 1 aydır bakıyodum cumhurbaşkanı saolsun sayesinde hızlı araba alma yöntemi oldu yoksa daha Ağustos da doğum düşünürdüm 😁
Belmaaa Cansu_ertem şu an bütçemiz kalmadığından arabayı doğum sonrasına bırakmıştık Ağustos gibi alırım diyordum 🥺
akovalardan Cansu_ertem Allah tan virüs vardı insanlar evlerinde işsiz açtı yoksa nasıl çıkacağız alışverişe dalga geçiyorlar resmen %20 ne ya millet parça alıp don diksin bebeğine evinde ama yoksa terzilerde pahalı 😉
Cansu_ertem Meriwa bende yavaş yavaş bakıyordum 2 ayım var daha diye ama Çarşamba günü ebebeğe gidip araba bakcam belki ordan civile gitcem model beğenip fiyatını sitelerden araştırıp alcam gerçekten bi bebekler eksikti zam konusu olmayan
insan_insan En az %20 diyor daha fazlası da olabilir. Güneş kremleri losyonlar filan da %40 çok yeni hamileyim daha 6 haftalık öyle olmasına rağmen alsam mı almasam mı kararsız kaldım valla 🤦🏻♀️
Meleks32 Bunun kesinliği varmı daha neler şu süreçte en önemli şey evlatlarımız yemiyoruz giymiyoruz kısıyor onların ihtiyaçlarını karşılıyoruz bir şekilde bunu şu zamanda yapamazlar yapmamalılar özellikle mama ve bezde be olur halimiz düşünemiyorum
RuzgarsMommy Sctk vallaa acele acele alinmaz ki bende 2 ay var diye bakmaya yeni basladim daha zaten normal fiyati 3 bin küsur zam gelince bide bittik :/