ulker2017 Canlar hamilelikte yesil çay içmegin zarari yoksa günde kaç bardak yesil çay içile bilir🤔 Bide günde kaç tane hurma tuketmekte sakinca yok🙄
Edirefp ulker2017 hurma bir iki tane yiyebilirsiniz ama yeşil çay içmeyin. Bitki çayları hamilelikde önerilmiyor
rileyss ulker2017 ben yeşil çay çok sevdiğim için doktoruma sormuştum içebilir miyim diye. folik asitle en az 2 saat ara olacak şekilde içebilirsin demişti. yeşil çay folik asit emilimini azalttığı içinmiş.
ulker2017 Edirefp yesil cay bitki caylarindan sayildigini bilmiyodum cok tesekkur ederim bilgin icin canim💓
ulker2017 Esraumit evet canim ada cayi bide bitki caylari iyi digil hamilelikte,bilgin icin tesekkur ederim☺😘
ulker2017 Ella yesil cay kan dolasimini hizlandirdigi icin bir az korkarak iciyordum demekki odeme iyiymis ama yinede dikkatli olmamiz gerek canim🙏💕
Esraumit ulker2017 ada cayı dışındaki bitki cayları hakkında bişey duymadım sadece ada cayının iyi olmadıgını biliyorum
Kbrmrt Bende hurma rahim kasılmalarını artırıyo, tehlikeli diye biliyorum. Son ayda tüketilmeliymiş 😱
ulker2017 Kbrmrt evet bende duydum ama gunde 1,3 tane yiye bilirsinde diyolar o yuzden sordum,cok tesekkurler canim💓🌸
Oglusumoguzum Kbrmrt fazla yememek gerekiyor sadece ben hamile kaldigimdan beri hergun 7 tane yiyorum doktorumda faydali oldugunu soyledi hatta dogumun rahat gecicegini soyluyorlar
Seyda26 ulker2017 ben cok sevdigim icin druma sormustum gunde 1 kupa icebilirsin dedi. Asla ada cayini onermiyoruz dedi birde 😊
ulker2017 Seyda26 evet canim ada cayini duydum hamilelikte tehlikeli,ama yesil cayi fazla tuketmekte iyi digil,tesekkur ederiim☺😘🙏
Aysegulfatih Ben sadece ıhlamur içilebilir diye biliyorum ondada ıhlamurdan sonra bol su içmek gerekliymiş
ulker2017 Aysegulfatih zaten su çok fazla içe bilmiyorum o yüzden hamilelikten sonra bol bol içeriz IN SA ALLAH❤☺ Tesekkur ederim canim💓🌷💕
Aysegulfatih ulker2017 ben günde 3 litreden aşağı hic su içemiyorum canım sürekli sise elimde su içiyorum 😊😊😊❤❤