Sseyma1 Selam kızlar, 12 haftalık hamileyim göbeğim çok kaşınmaya başladı normal mi bu dönem de internet her zaman ki gibi kötü kötü konuşuyor🙄🙄
MinikKoalaninAnnesi Sseyma1 yirtilma olabilir kaşımamaya özen göster.Çünkü bende de oluyodu dokunmuyodum. Elimi ıslatıp sürüyodum karnıma hafifliyodum ve nemlendirici sürüyodum iyi geliyodu. ☺
Elifdoan Sseyma1 içerden çatlama başlamış demektir canım, yağ sür nemli tutmaya çalış dışından çok çatlamaz en azindan
DBaybars Sseyma1 Kaşınması çatlamayla ilgili oluyor, karnın çıktı mı ki şimdiden? 😶 nemli tut bol bol canım şimdiden böyleyse ilerisinde düşünemiyorum şimdiden başla nemlemdirmeye yağlarla, hem kaşıntısı da hafifler biraz
Sseyma1 MinikKoalaninAnnesi Cildim aşırı kurudu zaten nemlendirici sürmeye başladım o sebepten böyle devam ederim artık çok teşekkürler🙈☺️
Gmze23 Evita daha çok çatlamıyor canım ama yırtmadan kaşıman lazım tatlı tatlı kaşıyabilirsin kaşımakla çatlamanın ne bağlantısı var anlamış değilim
Gmze23 Evita ve çok kuru olmamasına dikkat et kurulukta yapar gerindikçe karnın çatlar kuru olmamasına dikkat karnını nemlendirici kullan
Sseyma1 Elifdoan çok teşekkürler canım başladık bakalım nemlendirici falan sürmeye sebep buysa hiç problem değil çatlak falan 🙈☺️
Sseyma1 DBaybars yani dışardan sen hamilesin demezler ama hiç göbeğim yokken göbekli oldum belki de ondandır 🤷🏼♀️ Artık daha dikkat etmem gerekiyor demek ki nemlendirici ve yağları düzenli kullanayım🙈 çok teşekkürler canım😅
DBaybars Sseyma1 Böyle erken büyümeye başladıysa demekki koca bir göbeğin olucak 😁 şimdiden devamlı nemlendir ve bol bol su tüket, ben 34haftalığım şuan göbeğim çatlamamak için direniyor inşallah doğuma kadar direnmeye devam eder hiçbirimiz çatlamayız 😁