Fatosumum 0114 yeni bi cinsiyet öğrenme rivayeti daha öğrenmiş olduk😂😂 doğrusuyla yanlışıyla bizim artık😂😂😂
Fatosumum Cans yeni bi cinsiyet öğrenme rivayeti daha öğrenmiş olduk😂😂 doğrusuyla yanlışıyla bizim artık😂😂😂
Mirayinannesi Ya bende de var ben herkezde oldugunu bilmiyordum da kullandigin catlak kreminden dolayi olabilir diye dusunmustum insallah dogumdan sonra dokulur😊
Papatyali Bnde de çıkıyordu ağda yaptırdım dönüleceğini bilseydim yaptırmazdım 😟 bide ben de birden çoğaldı göze batmaya başladı 7+4teyim daha çok erken değilmi 😐
AyseErnn Papatyali aynn daha çok başındayız ama maşallah yanii 😂 Son haftalarda neler görcez merakla bekliyorum 🙄
bebegimvebenn AyseErnn valla canım ayda bir yaptırıyorum ama hormonlardan dolayı haftasında çıkıyo bekliyorum iyice uzuyo ayda bi kere yaptırıyorum
EsraKymen Benimde simsiyah önceden sadece yazın tatilde aldırırdım ama şimdi korkyorum da öle bekliyorum doktordan da utanıyorumm😧
Bannesi Fatosumum Cnm 3. Gebeliğim öbür 2 side erkekti buda erkek, hiç birinde göbeğimde tüğlenme olmadı tam tersi tüğlerim daha geç çıkıyor.
Babyboymom AyseErnn Evet canım oluyor tabi ben kadın jileti kullanıyorum çok memnunum Tüyleri ters değil çıkış yönüne göre her banyoda alıyorm öyle üzerinden
Billge Evet malesef Normalde tüysüz biriyim Ama göbeğim çok hızlı şekilde tüyleniyor Epiasyon ağda yapamıyorsun normal olarak Şuan kadın jiletlerinden kullanıyorum ama oda arttırıyor Hormonal durum
Ikinciyibekliyorum Billge epilasyon agda yi neden yapamıyorsunuz ? Acı oranınız yuksek olduğu için mi ? yoksa bir rahatsızlık icin mi ?
Billge Ikinciyibekliyorum epilasyonu bacak koltuk altına vs uyguluyorum ama göbek bölgemde agda alerji yapıyor Aynı sekılde epilasyonda bartıyor cok yıne alerjı gıbı oluyor kasıntı vs baslıyor . Tenım cok hassas beyaz tenlıyım