Pnarrr Merhaba kızlar özel gebze yüzyıl hastanesinde Doğuma giren arkadaşlarım doktorunuz yokken sonradan geldiğinde ekstra ücret alınıyor mu?
semdem1 Pnarrr benim doktorum medipolde mesai dışı olunca ek ödeme alıyor, siz de doktorunuza sorun bence
Emrasf Pnarrr mesai harici yani doğum yapıcak olduğunuz zaman geceye denk gelirse ve o gece de sizin doktorunuz nöbetçi değilse siz de gelmesini istiyorsanız ekstra ücret istiyor bir çok doktor.
Pnarrr Tugce-75 mantıken öyle olmalı ama değilmiş galiba en kısa zamanda doktoruma sorucam bunu teşekkürler canım
UZUME Oyle degil kizlar gece nobetci kadin dogum doktoru her hastanede oluyor eger siz kendi doktorunuzu isterseniz ekstra para , cunku hastanede mevcut doktor bulunuyor
_aysenur UZUME Canım benim hastanemin 3 tane kadın doğum doktoru var ve nöbetçi kalınmıyor sen gittiğin zaman hemen kendi doktorunu sorup ona ulaşıyolar zaten nöbetçi bile olsa kendi doktorumuzun gelmesi gerek aylarca takip ediyor sonuçta
Pnarrr Deletedmom185 anladım canım teşekkürler yorumlarda bazı kişiler doktorun doğuma girince ekstra para alıyorlar demişlerdi ordan aklıma takıldı
UZUME Yani kizlar aslinda mantiken düşünürsek para almakta hakli , cunku gece uykusundan bedavaya uyanip gelmez kimse cok hasta sever de olsa 🤣 bide yani nobetci doktor da bırakılmış ekstra doktor ekstra para demek
kibariye41 Pnarrr canım bende Seher çınara gidiyorum hatta tavsiye üzerine geçtim sırf doğuma kendisi geliyor estrada ücret almıyor diye ☺️ İnşallah yanlış bilgilendirilmedim diye düşünüyorum
Pnarrr kibariye41 ay inşallah öyledir canım daha önce de aklıma gelmedi sormak merak ediyordum teşekkürler 😊
kibariye41 Pnarrr bende geçen hafta fiyat aldım hangi doktor diye sorulmadı ve seher hanımda doğuma geliyorum geldiğinizde benim hastam olduğunuzu söylemeniz yeter dedi. Ne demek canım🥰
Pnarrr kibariye41 anladım canım bana da Doğuma geliyorum saat kaç olursa olsun demişti sağolsun ama işte ücret alıyor mu onu bilmiyordum öğrenmiş oldum 😀
Kubra_salar Pnarrr canım hayır almıyor geçen sene arkadaşım seher hanımda doğum yaptı almamıştı benimde seher hanım bayramdan sonra randevum var gidince soracağım ama almıyor diye biliyorum
Kubra_salar Pnarrr benimde doktorum seher hanım 🥰 Biz daha yeniyiz 10+5 inşallah doğumunuda bir an önce görürüz