Sonay Mrvtmr irmik çorbası olabilir hem zayıfla kilo aldırır hemde lezzetli nette var tarifi. Bide ben tavuk suyuna çorba yapardım oğluma çok severdi un çorbası ve şehriye çorbası içine et suyu katarsan daha sağlıklı olur 😊
DidemYldrm Mrvtmr bebek tarhanası alabilirsin e bebek de satılıyor kemik sulu brokoli çorbası yapabilirsin çok faydalı bal kabağı çorbası yoğurt çorbası kemik sulu
Aydaozk Mrvtmr pinperest diye bir uygulama var orda çok güzel tarifler varmış bende bir arkadaşımdan duydum ☺🤗
Esrelf Mrvtmr app store da gebelik haftam uygulaması var. Orda bebek için yemekler var ordan faydalanabilirsin canım. 6. Aydan başlamış.
Lilium valla ablam yaptığı sağlıklı olan bütün çorbalardan az az verdi ekmek içi ufalayıp. Herşeyi yiyiyorlar
AHFKASAP Mrvtmr Alerjisi yoksa sebzelerden çorba yapabilirsiniz. Bazı arkadaşlar un çorbası yazmış ama 7 aylık bebeğe un verilmez.
Sempatik Her corbadan herseyden teneli olmamak sartiyla y3dirilebilir ben kahvaltıda rafadan yumurtayla labne peyniri ezip veriyodum simdiden herseye alissin bence2canim