Ozdmrkbraa Kızlar 8+3 teyim belimin tam ortasın da bi ağrı var sanki gün boyu eğilerek iş yapmışım gibi sıcak su torbası koysam zararı olur mu 🙄 bide böyle olan var mı aranız da normal mi böyle olması 🙄
mikican Ozdmrkbraa sakın sıcak su koyma kasları gevşetiyor hele haftan daha çok küçük en tehlikeli zamanlar. Ben kalorifere yaslıyodum 5 dk falan doktorum ona bile kızdı. 22 haftalığım ilk haftalardan beri bel ağrısı çekiyorum maalesef
mikican Ozdmrkbraa evet normal canım senin haftanda yerleşme ağrısı diyorlar bu ağrıya rahmin büyüyor bebek yerleşiyor bu nedenle ağrı oluyor. Çok şiddetlenirse ve bu ağrıya kanama eklenirse tehlikeli bir durum olur o zamanda hemen doktoruna gitmelisin
Urays Yat dinlen biraz mis gibi rahatlarsın. Ben de çok fazla bel ağrısı çekiyorum. Özellikle kuyruk sokumu kısmında. Çok iş yaptığımda ve ya ayakta kaldığımda . Tek çare uzanıp bi şekerleme yapmak :)
Ozdmrkbraa Urays bende kuru yere yatıp ayaklarımı kanepeye koydum öyleyken çok rahatım kalkınca tam aynı dediğin yerde ağrı oluyor 🥴