Elvinmelvin Kizlar benim çok defa negatif tüp bebek denemem var.ve herşey tam diyo doktor olmuyor.artik aklıma nazar geliyo.ne bileyim psikolojik diyorum rahatlasam diyorum.biyoljik olara PCO var bende eşimde de sperm hareket 0.bana bı yol gösterin kizlar
Anneolmayahasret Elvinmelvin bol dua et kuran okuyun esinde sende aklinsan atmaya calis. Hocaya gorunun bide aklinda kalmasin
Aydanaydn Elvinmelvin kimseye söyleme transferini bence tatlım oda strest yapar sende herkes biliyo ya tutmazsa yine falan diye . Ayrıca 313 ayetel kürsi oku hergün transfer sonrası ve meryem suresi yasin fetih oku bol bol inşallah tutunur bebeğin sana
Elvinmelvin Deletedmom192 😀😀tüm sülale iş arkadaşları.yani 7 sene oldu.bilmeyen bı kaç şehir kaldı 81 ilden😀
Deletedmom192 Elvinmelvin canım söyleme o süreci henüz şimdilik eşin ve sen bilin sonda üç ayşık süreç geçince söylersiniz 😊😊 rabbim yardımcın olsun bugün oturup 1000 ihlas oku sabaha kadar bitir niyetini duanı yap
Elvinmelvin ilkbahar tuttu bı kere .e pgt de yapıldı.embriyo oluştu 5.gune gitti.embriyolar.bu spermlerden iyi olanı seçilmiş demek degilmi