DilekNesil Yanakiscoming ismi tuhaf geliyor dimi ilk duyunca 😁😁 instagramdan mutlaka takip edin. Sabitlemis oldugu storylerinde yildizlar listesi var. Oradan herseye bakin. Cok detayli aciklamalari var
Anneolmayahasret Yanakiscoming instada kiz🤣bebek bakim urunlerinin icerigini inceleyim en dogalini paylasiyo hele sen bi goz at🤣
Purple13 Yanakiscoming canım bebek onaya kendi karat veriyor sanırım. Biz Prima pure ile başladık 5 aylığız memnunuz hiç pişiğimiz olmadı
Hasret288 Arminim bnde ayni insallah ikinci cocugumada kullancam memnunum yani 24 haftalik hamileyim oglumda 17 aylik
cokkasmabeabi DilekNesil goon bantları çok gevşek, bu yüzden kızımda kullanmayı bıraktım. Molfix ona nazaran daha sıkı
cokkasmabeabi Yanakiscoming canbebe goon Molfix karışık kullaniyoduk kızımda, biseye alerjisi var neye çözemiyorum su ara Prima premium care kullanıyor yine alerji çıktı :) stok yapmadan deneyin.
UZUME Almadan once araştırdım cogu sleppy natural kullanıyordu bende trendyoldan 210lu paketi 100 liraya aldim deneyip göreceğim
DilekNesil Deletedmom185 yıldızlar listesinde çok secenek var. Özellikle tavsiye etmemin sebebi ise sagliklisini, dogru olani kullanmak. Bebeklerimiz icin ❣