Restenka_21 Serklaj oldum iki gün önce dün hastaneden çıktım hastanedeyken ağrım çok olmadı ilaçlardan dolayı mi acaba ağrim olmadı bugün çok ağrım oldu normal mı sizce
Htc_2018 Restenka_21 ağrı derken nasıl bir ağrı cnm kasık ağrısı gibi mi? Benim de sızlar şekilde ağrım olmuştu bide baskı hissediyordum ama öyle çok değildi.
Dzeyy Restenka_21 canım bende 1 hafta oluyo serklaj olalı ilk başlarda niraz sızlama acı olmuştu bende şuan dah azaldı bana hem vajinadan hemde makattan fitil verdi sana ilaç vermedi mi doktorun
Restenka_21 Htc_2018 canım ağrı sürekli değil ama böyle sancı gibi ağrım oluyor ara sıra kasıkta oluyo dün hastaneden çıktım hastanede ilaç veriyorlardi ağrım çok olmadı bugün ilaç kulanmayınca ondan mı acaba
Htc_2018 Restenka_21 o kadarlık oldu bende de cnm. Bi 10 gün sonra falan toparlıyorsun merak etme ama tabi aşırı kanama, dayanılmayacak Ağrı olursa mutlaka doktoruna ulaş..
Restenka_21 Dzeyy progestan kulanıyorum günde iki kez sadece başka birşey vermedi canım ağrilarim bugün başladı
Dzeyy Restenka_21 hmm bende vajinadan kullanıyrm progestanı birde kontrole gittiğimde magnezyum verdi doktorum eğer ağrın çoğalırsa doktoruna danış mutlaka