Busekrkmz 26 haftalık hamileyim ve iki gündür midem de yanma gibi birşey olup boğazıma kadar geliyor ve boğazım yanıyor bazen zor nefes aldığım bile oluyor size de oluyor mu ya da nedir bu olan şey Doktor kontrolüme de çok var daha
HemsireAna Busekrkmz normal endişe etme ilerleyen haftalarda daha beter oluyor 😂 32. Haftamdan bildiriyorum 🥳 sade soda iç , soğuk süt de iyi gelir. Eğer bir değişme olmazsa gaviscon kullanabilirsin. Ben şuan kullanıyorum 🙏🏻
DilekNesil Busekrkmz 3 yudum soguk süt için. Yediklerinizle alakalı olabilir. Çok yanma yaşarsaniz mide şurubu kullanabiliyorsunuz. Ben gaviscon kullaniyorum iyi geliyor. Ilk hamileligimde mide şurubu ile başlamıştım ama fayda etmiyordu. O yuzden doguma kadar her sabah mide koruyucu hap kullaniyordum. Gün boyu yanma olmuyordu
Sasuke Busekrkmz boğaza kadar çıkınca ağrı gaviscon yetişir imdada. Mide yanmaların çok normal. Eczaden gaviscon alabilirsin.
Deleted5544 mide yanmaların başlamış canım. eczaneden gaviscon şurup alabilirsin en etkili şeylerden biri
HemsireAna Busekrkmz bende aynı sorunları yaşıyorum 🙄 boğazıma kadar yandıgımı hissediyorum özellikle geceleri daha fazla oluyor 🤷🏻♀️
720berra- Busekrkmz benim bir iki hafta arası sürdü hergün soda içiyorum birde yoğurda nane koyup yiyorum bunların faydası oldu galiba uzun sürmedi