Bilnmiyor Kızlar 7 hafta 2 günlüğüm ve 5.haftadan sonra bulantılarım başladı hiç enerjim yok elimi kolumu kaldıramıyorum kusma yok ama sürekli devam eden bi bulantı var Dr ilaçta vermedi gerçekten tükendim artk hiç geçmicek gibi hissediyorum
Cicilibicili Bilnmiyor valla ben de 7 haftalığım ve 1 haftadır aynılarını yaşıyorum. Hayat enerjim düştü resmen 😔 kusma yok ama midem sürekli kötü kusacakmışım hissi. Doktor bana zofer verdi canım. Yeni verdi. Umarım geçirir.
Tgbab Bilnmiyor keşke bende kusmasam mideme giren herşey geri çıkıyo ve inanılmaz kasılıyo heryerm kusarken berbat bişey. Doktor ilaç verdi biraz rahatladm
Sebseb Bilnmiyor Ben prilam kullaniyorum Dr a beslenemiyorum bulantidan dedim yazmisti.saglik ocagindan da yazdirabilirsiniz
62fatma Bilnmiyor ay kiyamam bende 15 gün çektim doktora ulaştık bir hap önerdi kullanıyorum hafifletti ama yinede eski sağlığım yok😔şu an 9 hafta 4 günlüğüm
Bilnmiyor Cicilibicili umarım geçirir bu gidişimde isticem ya .eşimde mahvoldu yemek fln yapamıyorum mutfağa bile giremiyorum
bebegim_28 Bilnmiyor 15 haftalığım 12 haftaya kadar hayattan soğumuştum hala bulantılar devam ediyor ama azaldı naneli sakız iyi geliyor bana vivident