Byzsud Merhaba hanımlar, Çatlaklar için krem kullanan veya iyi olduğunu bildiği Bi marka var mı önereceğiniz. Ben almak istiyorum ama bilemedim ne alacağımı
cokkasmabeabi Byzsud aynisefa kremi ya da bebeyagi zeytinyağı sürebilirsiniz. Ne yaparsan yap catlayacagi varsa çatlıyor
cokkasmabeabi Byzsud ki sureceksen beline bacak kenarlarına ve poponun arkasına rahme doğru sur benim oralarim da catlamisti
Tugceonal Byzsud ben her duştan sonra bebe yağı ya da evde ne krem varsa sürüyordum 38+6 yım hiç çatlamadım 🤷♀️ ama biraz da genetik yapılardan oluyormuş çatlayacağımız varsa her türlü çatlıyoruz .hiç çatlamayıp Doğuma giderken bile çatlayan varmış . Kuru tutmamak yeterli bence .
minicikbirmucize Byzsud 36. Haftama kadar kullanmadığım ürün kalmadı şimdi sinoz un çatlak kremini kullanıyorum göbeğim baya çatlamıştı geçiriyor çatlakları şoklardayım 1 haftadır kullanıyorun hemen etki etti 👍
FatmaZehra Lierac diye bi jel önermişti arkadaş. Onu kullanıyorum ben. 28. Haftadayim şükür bişey yok daha inşallah olmaz da 😊
Jiji-m Bende lierac kullaniyorum yatmadan her aksam suruyorum suanlik hicbir sey yok 27 haftaligim ne zaman catlamalar basliyor onuda bilmiyorum acikcasi 😂