Nurtendemir 20 haftalık hamileyim ve 8 kilo almışım bu duruma derhal müdahale etmen lazım :)dengeli beslenerek zayıflayan anneler bana yardımcı olun lütfen 🙃
Zynp01 Nurtendemir ekmek hamur işi pasta börek anur cubur yok:) ya da çook nadir. 21. Haftadayım 3 kilo aldm
derinozkaya Nurtendemir herkesin bünyesi farklı kuzum bende 26dayım 10 aldım en cok son aylar alınıyormus 15 20 olurum herhalde 😹 hic birseyden kesme kendini arkadasım dogurdu sezaryen hemde eski halinden zayıf suan keske yeseydim herseyi diyor 🌸
DamlaNur29 Nurtendemir bende 8 kilo aldım 23 olduk bugün dikkat etmedim son zamanlar suan dikkat ediyorum pilav bile yapmıyorum yapsamda cok yemeyi düşünmüyorum cok kilo almaya başladım çünkü
Aydan95 Nurtendemir sanirim bunyeyle alakali canim cunki ben her sey yedim hamur tatli 35 hafta 6 kilo aldm
Linababy Zynp01 Nasıl duruyosun yemedeeeen onları 😂 valla ben onları yediğim halde almadım 32. Haftamdayım 6 kilo aldım daha almam inşallah 😬
Nurtendemir derinozkaya hakkaten bende sizin gibi düşünüyorum ama 22 kilo alan yakın arkadaşlarım oldu çok zorlandılar son aylarda onlar gibi olmaktanda çok korkuyorum 😔
Selov derinozkaya bende 26 haftalığım 12 kilo aldım geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdım sonucum 169 çıkmış yeni gördüm üzüldüm hızlı kilo almamızın sebebi şeker değildir inşallah
derinozkaya Nurtendemir benim yakın arkadasım bugün yarın doguracak 35 kilo aldı sekeride var görsen pofuduk gibi oldu bebişi 3 kilo araba bile kullanıyor allah yardımcı oluyor bence 🙏🏻😹
derinozkaya Selov ben yükleme yaptırmadım öylede böylede yemeye karşı koyamıyorum diyete ayak uyduramayacaktım 😖 insallah sağ salim kavusuruz hepimiz bebeklerimize 🙏🏻🙏🏻🤲🏻
Selov derinozkaya 169 çokta yüksek değil diye düşünüyorum şimdi sonuç için doktora gitsem diyet verecek bende gitmeyim kendim dikkat ediyim diyorum
derinozkaya Selov yani canım baska bir işlem yapılmıyor diyet bitti. ben degerleri bilmiyorum hic o paslara girmedim hayırlısını veren allahtır varsada bi bildiği vardır 🙏🏻
Imfromlastnight Normalde yiyip yiyip kilo alamayanlardandım ama hamilelikte ne olduysa 21. Haftadayız. 8 kiloyu almışım :) boyumun uzun olması allahtan kilomu göstermiyor