Tugce1803 Duygu4444 yok daha hiç yanılmadım öğrenen arkadaşlar geri dönüş yapıyor genelde ama yanıldın diyen olmadı🤷🏻♀️tabi insanım yanılabilirim çok iddiam yok🤭
Duygu4444 Tugce1803 net öğreneyim bende size dönüş yapıcam inşallah😊 heyecan yaptım elimdeki bütün ultrason fotolarını paylaşasım var🤩
Duygu4444 Tugce1803 merhaba dün bende cinsiyet için gittim tahmininiz tuttu %80 erkek dediler geri dönüş yapmak istedim teşekkürler 🤩💙
Dgn2 Tugce1803 tesekkur ederim doktorda erkege benzetmişti dün randevum vardı tekrar gttim bu seferde sanki kıza benziyo dedi kesin bisey soyleyemem bebek kücük daha dedi bende bilemedim 😂
Ozgebuglem Tugce1803 yaa hadii inşallah bende pazartesi ogrenicem bi aksilik cikmazsa hemen haber vericem 🤲🤲♥️
DiplomaliEvHanimi Canim benimki daha cok kucuk ama meraktan 🙂 10 haziranda gidecem o zamana 10. Haftam olacak https://imgyukle.com/i/ypyDdx
Tugce1803 DiplomaliEvHanimi ilk bakınca kız demiştim ama sonra kesen değişti erkek dedim hala daha değişebilir bence kese ne desem olmayacak şu an en iyisi 10 haziranı beklemek🙋🏻♀️
Neslihankk Tugce1803 Yavrum ya bu kese muhabbeti nasıl oluyo benim gecen ultrasyonda kese yuvarlak duruyodu diğer kontrolde uzun bi yapıya sahipti bu kese hep degisiyo mu 🤭🤣