Sseyma1 Melisasam Merhabalar bizde Şeyma Hanıma gidiyoruz, sigortam maalesef ki geçmiyor ücreti fazla gelse de Şeyma Hanımı bırakamıyorum🙈
Melisasam Sseyma1 evet biraz pahali ama bende cok memnunum.bizim 13 gun sonra randevu almamiz lazim sizin ne zaman acaba randevunuz birde kac haftalik oldunuz acabaa🤗
132025 Melisasam aynen öyle bebek tam çıkacağı sırada doktoru çağırıyolar bebeği çıkarıyo bide dikilicekse falan dikiyo o kadar 😂
Melisasam 132025 ben ebelerin o karina bastirma olayindan cok korkuyorum nefessiz kaliyomususn felan Tabi Rabbim nasip ederde Normal yaparsam korkuyorum baya.
132025 Melisasam valla tam ebe benim karnıma hafif bastırdı Halide hanım izin vermedi bırak kendisi doğurucak o diye o yüzden bilmiyorum ama tabi gerekirse yapılır herşey çocuk çıkana kadar çocuk çıktığı andaki rahatlama dünyanın en iyi şeyi olabilir
BetulSahin5444 Mlk0334 Semra İnmez gidiyorum memnunum Canan ve Saadet hanıma gidenlerde var onlarda çok memnun siz hangi doktorlar arasında kararsız kaldınız
hellomum Ben de medical park Halide hanıma gidiyorum, doğum detaylarını henüz konuşmadım ama enerjisini seviyorum ☺️ Gece olursa da gelir umarım
Mlk0334 BetulSahin5444 canan hanimla saadet hanim arasindayim ben de ikisini de cok tavsiye ettiler cuma gününe canan hanimdan aldim bakalim insallah memnun kalirim
Melisasam 132025 ayy unutmazsam o an bende diycem nolur karnima kimse bastirmasin diye yada hafif bastirin diye valla Annem bile kac sene gecti ( en kucuk kardesim 25 oldu )ustunden unutamamis gecen anlatti ama korkutmak icin degil tabi ama etkisinde kaldim.
hulyatkknt Deleted5544 bir dahaki cuma karsilasiriz belki inşaallah yani 🤣🤣 ya bişi sorucam siz odalara falan baktiniz mi? Malum son dakika karar verdik hastaneye eşimle gittiğimizde rica edicez izin verirler mi acaba kadın doğum katına cikmamiza ben pimpirikliyimdir de
Deleted5544 hulyatkknt insallah canım ☺️ evet baktım çok güzeldi odaları ama ben gezerken virüs olayı yoktu şuan izin veriyorlar mıdır çok emin değilim. duşu tuvaleti falan baya genis bi odası vardı
Melisasam Sseyma1 bizimde 10 gun sonra randevumuz suan 16 . Haftadayiz 17. Hafta bitmis olucak gittigimizde .insalalh sizjn ikiki test guzel cikar.