Slm kızlar sonunda banada nasip oldu doğum hikayesi yazmak
Gece sahurdan sonra beni bir karpuz yemek istegi tutu yataktan kalkıp karpuz yemek için oturdum sonra birden pıt diye bir ses duydum bende bebek tekme attı galiba dedim önemsemedim karpuzumu yemeye devam ettim bittikten sonra ayağa kalkmamla suyumun gelmesi bir oldu daha 2 haftamız kalmıştı aldı beni bir telaş ablamı uyandırmaya gittim abla suyum geldi ama sancım yok diye ağlıyorum ablam eşimi uyandırdı hastaneye gittik ama hala suyum azar azar geliyor 6 da hastanede olduk 1 cm acılmayla yatışım yapıldı saat 11 de açılmam 5 cm oldu ağrıdan ölüyordum sandım doktorlar başıma geldi açılmama bakmak için saat olmuş 2 doktor demezmi tmm doğuma alıyoruz ben yok ben doğurmam orda bişey var diye doktor diyor o bişey bebeğin dayan dayanmak ne mumkun ıkın diyorlar ıkınamıyorum sağolsun doktorumla beraber ıkınmaya başladık hemşirenin bir ıslak havluyla benim terimi biliyor biri ıslak peçeteyle dudaklarımın kurulugunu alıyor devlet hastanesi olmasına rağmen özeldeymiş gibi doğumum oldu doktor son kez daha ıkın dedi bebişin kafası çıktı ikinciye tamamen çıktı 3 kilo 500 Gr doğdu paşam ilk söyledigim bana benziyor dimi dedim doktorum da yoooo sana hiç benzemiyor dedi 😁😁😁😁😁