Selam kızlar biz 9 günlük olduk bile hep burda doğum hikayelerini okuyup acaba bende bigün yazacakmıyım diye düşünürdüm ve çok şükür ogün geldi.15 mayıs cuma günü normal kontrol amaçlı hastaneye gittim bu arada sabahtan eşimle valizimi arabaya koymuştuk hissetmiş gibi.Sabahtan hastaneye gidip nst muayene oldum muayenede bebeğin 4 kg olduğunu haftamında artık geldiğini doğumu başlatmaları gerektiğini söylediler ve 2 cm açıklığımda vardı sezeryana karar verdiler doğumhaneye çıktım işlemlerimi hallettim hemen eşimi aradım gelmesi için karnım tok olduğu için önce bi serum verdiler saat 14 sularıydı yürüyerek ameliyathaneye gittik hemşire ile.Ameliyat koltığuna oturdum burda hep okurdum spinalin iğnesi acıtmıyo yazıyodu kimileri ama ben aynı şeyi söyleyemeyeceğim malesef.Spinal iğnesi yaparken çok hissettim iliklerime kadar böyle acı hissettim daha sonra uyuşmadığım için birazdaha tekrarladılar ve sonra uzandım sontam takıldı tabi bu arada uyuştum hiçbişey hissetmiyosunuz çekiştirmeler dışında.Her şey yarım saatte olup bitti bide baktım yavrum çıkmış ağlıyo giydirip gösterdiler sonra götürdüler benimde dikim işlemlerim bittikten sonra odaya geçtim evet sonrası gerçekten çok zorluydu gelip hemşireler giydiriyo hasta bezi takıyolar kaç saat su içmek yok ölmüştüm susuzluktan ben.Doğumdan 8 saat sonra o ilk yürüyüşü yaptırmaya geldiler zorluydu evet dirrk karşıya bakarsanız daha iyi oluyo daha sonra bol su ve meyve suyu ile sontamın çıkmasına yardımcı oldum daha sonrası o narkozu atması çok zordu nescafe ve bitter çikolata yedim hep allahıma çok şükür ogünler geçti bitti şuan dikiş ağrılarım var evet onada geçer zamanla diyolar rabbim herşeyin sabrını veriyo evladınızı kucağınıza aldığınızda herşeye değer diyosunuz.3550 kilo 50 cm doğdu oğlum sormak istedikleriniz varsa seve seve yanıtlayabilirim