• DoğumÖneri
  • Göğüsten sıvı gelmeyip Doğum yapınca sütü olan varım ?siz yada çevrenizde

Kızlar göğüsümden sıvı öyle kendiliğinden gelmiyor elleyince geliyor bakıyorum bazılarının kendiliğinden akıyor
yani böyle bir durumda Doğum yapınca sütüm gelir mi ilk hamileliğimde hiç gelemedi sıvı yada bir göğüs agrım olmadı dogum yapınca da sütüm olmadı bu sefer agrım var ama sütüm olur mu merak ediyorum

Suheda benimde ilk hamileliğim de olamamıştı hep mamayla büyüttüm kızılı şimdi merak ettim

KubraatMacit benim hiç gelmedi kimle de konuşsam geliyor akıyor diyorlardı korktum sutum gelmez diye ama çok şükür sezeryan olmasına rağmen hemen geldi sanırım ona bağlı değil sıcak havlu ile masaj yapıp sıkıyordum yine de gelmiyordu

KubraatMacit onla alakası olduğu sanmıyorum CNm zaten en geç 3 gün sonra geliyor süt benim ilk gebeliğimde sıvı gelirdi 3 gün sonra şutum oldu şimdi ikinci gebeliğim gelmiyor yine 3 gün sonra gelir süt bu sizin beslenmenize de bağlı bişey

KubraatMacit yok hiç duymadım ama rezene süt yapıyor ben doğum yaptığın gibi bana icirdiler oda etkili olmuş olabilir doğum yaptigimdan beri her gün bir iki bardak içiyorum rezeneyi

KubraatMacit Buarada CNm sıkmamanı tavsiye ederim bebeğin ilk anne karnında çıktığı anda alacağı vitaminler var onda oyuzden sıkma bebeğin emdikçe Zaten sütün gelecektir hayırlı doğumların olsun inş 😊