mihraduru Kızlar, park yatak almak istiyorum. Ancak içerisinde uyku seti, nevresimi falan set halinde bakıyorum. Hangi sitede bulabilirim 😥
Ruveyda_ mihraduru park yatagı yatagı ıcınde aldım o bıle dandık geldı. Paket olanlarda gelen rünler kalıtelı olmuyor. Ben mamma park yatak aşdım yatak ocınde hedıyelı 530 tlye fln. Park yatak cok guzel kurulumu basıt kalıtelı ürün sallanma özelliği var. Hediye gelen yatak bulasık süngerinden bseye benzemıyor. Ama yatagın altına acıcam onun üstünede pamuk yorgan aldım ınce onuda üstüne acıp nevresımı gecırcem bebek rahat yatsın dıye. Nevresım olayını da dusunme pahalı bsey degıl trendyoldan 70X120 ölculerınde var zaten .
Ruveyda_ mihraduru renkleri var baska satıcıda ürünü gostermek için link atım dedim https://www.hepsiburada.com/mamma-hippo-aluminyum-park-yatak-besik-p-HBV00000M7TBA?magaza=NakitShop&wt_gl=cpc.6809.shop.nelk.abo-ssc&gclid=EAIaIQobChMIra_mqJzK6QIVVe7tCh3TaAigEAQYASABEgJlSfD_BwE
mihraduru Ruveyda_ öyleyse ayrı ayrı almak daha mantıklı. Ölçüler hususunda sıkıntı yaşarım diye set istedim.. Ama bulunuyorsa sıkıntı yok 🤗
Ruveyda_ mihraduru sadece park yatagı 70X120 olmasına dikat et cocuk rahat geniş yatar üstte 1 yasına kadar alttada 4 5 yasına kadar yatabılır. 60X110 olanlar küçük biraz dar bıde nevresım vs bulmakta zor. Bıde yenı dogan bebek ortabedık bı yatakta yatması dogru değil o yüzden sende benım gbı yapabılırsın aslında üstüne ınce bır yorganla beli fln da rahat eder bebegın. Yorganı da e bebekten mı ne aldım ben
mihraduru Ruveyda_ yatağı kendimiz yapalım dedik aslında ama ben bi de normallerden almak istedim, çok teşekkür ederim bu ölçüleri dikkate alacağım
Ruveyda_ mihraduru o kadar aradtırdım kı artık nevresımın yatagın yorganın ölçülerini ezberledım hangı sıtede ne var bılıyorum. Sıkışırsan bulamazsan bu postu takibine at bana yazarsın ben yardım ederım sana link atarım