burcu_1322 Cns_33 maalesef ben geçen ay oldum çatlama iğnesi ama adet oldum bende de eşimde de sorun olmadığı halde canım ben şuna inanıyorum allah ne zaman isterse o zaman verir
Cns_33 burcu_1322 canm doktorum ilk tedavide 100 kisiden sadece 6 si hamile kaliyo dedi 2.tedavide daha da sansin var yani 2.tedavini ol
Deleted5544 Cns_33 yok canım yapmadım kandan sonraki gün yani 15. gün hatıra kalsın diye idrar testi yaptım çok çok silik çıktı
burcu_1322 Cns_33 canım bakalım geçen ay 23 nisan da adet olmuştum . Daha henüz olmadım bekliyorum inşallah olmam kuzum ya
Cns_33 HilalG ben 9.gun dayanamadm test yaptm cok cok silikti gorunmuodu.10.gun biraz daha koyuydu bugun bir tik daha koyu 11.gundeym ama yine silik
Cns_33 Deleted5544 canm bende 9.gun yaptm cizgi görülmeyecek kadar silikti 10.gun yaptim bi tik koyulasmistik bugun yaptigmda dun yaptigim bir tik daha koyu 11.gunm bugun cook merk ediyorum
Alismomi Cns_33 benim de iğnenin 11. Günü ama test yapmaya cesaretim yok 🥺 dünden beridir aşırı bel ağrım var senin belirtin var mı canım?
Cns_33 Deleted5544 canm iğne etkisi olabilir ama benm her yaptığım test koyulaşıyo😁siliklesmioo anlamadm